Poveşti HALUCINANTE cu ALCOOLICII din sport! S-a îmbătat iar apoi s-a căsătorit cu el însuşi!

Consumul de alcool are următoarele efecte asupra corpului uman: alterarea funcţiilor creierului, atrofierea muschiului inimii, micşorarea testicolelor şi mărirea sînilor la bărbaţi,...
26.01.2014 | 18:23
Povesti HALUCINANTE cu ALCOOLICII din sport Sa imbatat iar apoi sa casatorit cu el insusi

Consumul de alcool are următoarele efecte asupra corpului uman: alterarea funcţiilor creierului, atrofierea muschiului inimii, micşorarea testicolelor şi mărirea sînilor la bărbaţi, impotenţă, grăsimea se depozitează pe ficat, îmbătrînirea pielii şi nu în ultimul rînd, moartea! În ciuda acestor probleme imense cauzate de alcool, foarte mulţi oameni se luptă cu dependenţa. Printre ei se află şi mulţi sportivi. Cîţiva dintre ei s-au aflat la un pas de moarte, cum este cazul lui Paul Gascoine.

Paul Merson, dependent de 3 vicii!

Fostul jucător al lui Arsenal şi al naţionalei Angliei s-a luptat cu alcoolismul, cu consumul de droguri şi cu dependenţa de cazionouri. Federaţia din Anglia l-a obligat să facă terapie pentru fiecare din cele 3 probleme. A reuşit să se întoarcă pe drumul cel bun, iar acum este comentator la o televiziune de sport.

ARSENAL V SPURS MERSON CELEBRATION

Tony Adams, a jucat beat timp de 10 ani, dar are statuie!

S-a confruntrat cu alcoolismul timp de un deceniu. În 1996, pe cînd se afla la Arsenal a recunoscut că are probleme cu ”băutura”. A reuşit să se trateze şi a jucat excelent pentru Arsenal  şi pentru naţionala Angliei pînă cînd s-a retras în 2002. Mai mult de atît, Adams a consumat şi cocaină! Acum este un fel de ambasador al dependenţiolor de alcool şi droguri. De altfel, conduce şi o clinică de dezalcoolizare. În ciuda problemelor cu alcoolul în perioada în care a activat ca fotbalist, Arsenal i-a ridicat o statuie în faţa stadionului!

Tony-Adams-is-driven-away-001

Paul Gascoine, la limita dintre viaţă şi moarte

Unul dintre cei mai buni fotbalişti britanici ai tuturor timpurilor se luptă de o viaţă cu dependenţa cauzată de alcool. Paul Gascoine a fost surprins în ipostaze umilitoare de-a lungul vieţii sale. Într-una din poze apare ”leşinat” din cauza băuturii la intrarea unui hotel. Fostul fotbalis se luptă şi în prezent cu dependenţa de alcool. Gascoine plăteşte 6.000 de lire sterline pe lună la o clinică specialiată. Dependenţa lui Gasconine se rezumă acum la viaţă şi la moarte, întrucît ficatul său nu mai rezistă în cazul în care mai consum băuturi spirtoase. El a fost aproape să moară în urmă cu un an pe cînd se afla la o clinică de dezalcoolizare din SUA.

gascoine

Dennis Rodman, beat criţă în ţara comuniştilor

Controversatul baschetbalist, care în trecut s-a căsătorit cu el însuşi, fiind drogat cu cocaină în momentul deciziei, a intrat de curînd la o clinică de dezalcoolizare. Dennis Rodman s-a aflat pînă de curînd în Coreea de Nord, acolo unde a băut cantităţi îndustriale de alcool, el apărînd de altfel beat criţă la o emisiune din SUA.

drodmanx-large