Băutura minune pentru orice femeie

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
22/07/2016, 15:39
Băutura minune pentru orice femeie

Ceaiul de ghimbir este o bautura minune pentru fiecare femeie. Cu aroma sa delicioasa, ghimbirul este unul dintre cele mai sanatoase condimente din lume. Originar din Asia, ghimbirul a fost folosit in scopuri medicale timp de aproape 2.000 de ani.
„Tot ce este bun se afla in ghimbir”, spune un vechi proverb indian, conform cartii „Indigenous Culture, Education and Globalization: Critical Perspectives from Asia”.

  1. Previne aparitia cancerului

Conform unor studii, ghimbirul este benefic in lupta cu cancerul pulmonar, de prostata, ovarian, de colon, de san, de piele si pancreatic. Proprietatile anti-cancer ale ghimbirului sunt un rezultat al compusului 6-Gingerol, care se gaseste in cantitati mari in ghimbirul crud. 6-Gingerol are proprietati antibacteriene, antiinflamatorii si antitumorale.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×