Life

Băutura pe care Andreea Mantea o consumă în fiecare dimineață. Ce secret ascunde vedeta

Andreea Mantea nu se abate de la ritualul de dimineață. Prezentatoarea emisiunii Casa iubirii are o regulă clară după ce se trezește.
29.06.2024 | 16:29
Bautura pe care Andreea Mantea o consuma in fiecare dimineata Ce secret ascunde vedeta
Andreea Mantea a dezvăluit ce bea în fiecare dimineață. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a dezvăluit care e secretul bunăstării sale și, de ce nu, al frumuseții! Vedeta consumă în fiecare dimineață o băutură după care românii se omoară doar când sunt răciți sau gripați.

Andreea Mantea a dezvăluit ce bea în fiecare dimineață

Pentru prezentatoarea de la Kanal D, ceaiul e pâinea cea de toate zilele, căci nu poate concepe vreo dimineață în care să nu consume diferite tipuri de lichide calde, cu extracte din plante.

ADVERTISEMENT

Întrebată cum se menține în formă, vedeta a spus, pentru wowbiz.ro, că este foarte atentă la ce mănâncă, dar ce crede că o ajută foarte mult pentru a fi mereu fit sunt ceaiurile.

Ba mai mult, de la o vreme încoace, bruneta amestecă diferite tipuri de ceaiuri și le bea ca atare.

ADVERTISEMENT

„N-am un secret, poate stresul. Nu am un secret. Beau ceaiuri, sunt atentă la mâncare, tot ce aud că ar funcționa, încerc și eu.

Mă mai trezesc cu tot felul de iritații, alergii, probleme, dar pe mine nu mă interesează, eu vreau să le experimentez pe toate pe pielea mea, pentru că sunt foarte curioasă. Eu beau foarte mult ceai, de toate felurile, fac un amestec”, a declarat Mantea pentru sursa precizată.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a reușit de-a lungul timpului să țină în frâu kilogramele, mai ales cu ajutorul ceaiurilor, unele cărora le și face reclamă în mediul virtual. Vedeta cântărea în urmă cu patru ani aproape 70 de kilograme, iar azi se laudă cu 49!

Vedeta nu poate să țină diete

Așadar, realizatoarea show-ului „Casa iubirii” a scăpat de mai bine de 20 de kilograme. Într-un alt interviu, pentru revista Viva!, Andreea a spus că dietele nu prea funcționează în cazul ei. A încercat să facă și fasting, dar și-a dat seama că nu e de ea.

ADVERTISEMENT

„Nu există așa ceva. Nu pot. Pur și simplu am grijă ce mănânc. Încerc să țin o dietă normală. Am încercat și un intermitent fasting, să las mai multe ore între mese, de la ultima masă la următoarea și cam atât. În rest, nu fac nimic. Avem o viață. Nu. Nu mă abțin de la nimic”, recunoștea Mantea.

 

 

ADVERTISEMENT