Life

Băutura pe care Mircea Badea o consumă „cu căldarea”. Jurnalistul spune că nu a mai băut apă de 30 de ani

Băutura pe care Mircea Badea o consumă constant, de peste 25 de ani. Jurnalistul spune că o bea „cu căldarea” de ani buni, în defavoarea apei.
24.11.2022 | 16:41
Bautura pe care Mircea Badea o consuma cu caldarea Jurnalistul spune ca nu a mai baut apa de 30 de ani
Băutura pe care Mircea Badea o consumă „cu căldarea”. Foto Captură Antena 3 CNN
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a făcut o confesiune șocantă în cadrul emisiunii sale. Jurnalistul Antena 3 CNN a spus că are o băutură pe care o consumă „cu găleata” de zeci de ani.

Băutura pe care Mircea Badea o consumă „cu căldarea”

Mai mult, jurnalistul spune că nu a mai băut apă de 30 de ani și că o consumă doar atunci când face sport. Dar ce este această băutură de la care nu se poate abține deloc Mircea Badea?

ADVERTISEMENT

Este vorba despre energizant, băutură despre care Mircea Badea spune că o bea „cu căldarea” de peste 25 de ani și se simte foarte bine.

Totuși, jurnalistul a atras atenția că nimeni nu ar trebui să îi urmeze comportamentul pentru că a văzut că unii tineri își pierd chiar și viața din cauza consumului excesiv de energizante.

ADVERTISEMENT

„Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Eu nu vă spun să faceți ca mine, Doamne ferește! Beau căldări de energizante de peste 25 de ani. Eu când citesc astfel de știri, mă întreb cum de mai sunt pe planetă”, a spus Mircea Badea.

Mircea Badea și-a continuat pledoaria de la TV și a spus că el bea cisterne de energizant în fiecare lună, lucru care îl costă și extrem de mulți bani, o astfel de băutură fiind și 30 de lei pentru mai puțin de 500 de ml.

ADVERTISEMENT

„Nu contest știrile care spun că mor tinerii din cauza energizantului, dar eu beau cisterne în fiecare lună. De-asta nici nu am bani, că astea costă. Nu trebuie să faceți ca mine. Nu fac o pledoarie pentru energizante”, a adăugat realizatorul TV.

Medicii, oripilați de confesiunea lui Mircea Badea. Prezentatorul spune că nu a mai băut apă de 30 de ani

Dar acestea nu sunt singurele dezvăluiri făcute de Mircea Badea. Acesta a spus că  nu bea apă de 30 de ani și doctorii se miră și îi recomandă să înceapă să consume apă, în loc de energizantul care nu îi lipsește din „meniul” zilnic.

ADVERTISEMENT

 „Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: „Poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă”.

Și eu îi zic: „Nu am băut apă de 30 de ani”. Mai beam apă când făceam sport, dar în rest, nu”, a mai spus Mircea Badea la Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT
Tags: