Life

Băutura simplă care alungă stările de oboseală. Florentina Opriș o recomandă tuturor

Licoarea banală care te scapă de senzația de oboseală. Florentina Opriș o indică celor care o urmăresc pe social media.
22.06.2024 | 15:59
Bautura simpla care alunga starile de oboseala Florentina Opris o recomanda tuturor
Licoarea banală care te scapă de senzația de oboseală. Florentina Opriș o indică celor care o urmăresc pe social media. Sursa foto: Facebook / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Băutura simplă care alungă stările de oboseală. Florentina Opriș o recomandă tuturor. Renumitul nutriționist susține că are un preț foarte accesibil și se face dintr-o legumă care nu lipsește din nicio gospodărie.

Licoarea banală care te scapă de senzația de oboseală. Florentina Opriș o indică celor care o urmăresc pe social media

Licoarea banală care te scapă de senzația de oboseală. Florentina Opriș o indică celor care o urmăresc pe social media. Vedeta spune că este bună pentru cei care doresc să elimine stresul care se acumulează în viața lor.

ADVERTISEMENT

Nutriționistul mai adaugă că este vorba de o băutură care are foarte multe beneficii pentru sănătate, printre care se numără scăderea colesterolului din organism. În plus, ajută vederea și face pielea mai frumoasă.

Mai exact, este vorba de un suc de morcovi pentru care nu trebuie să scoți foarte mulți bani din buzunar. Un singur kilogram de morcovi costă 5-6 lei, ceea ce face ca această licoare să fie extrem de accesibilă la preț.

ADVERTISEMENT

„Ești obosit și extenuat? Știi cum poți să scapi de aceste stări cu un preparat foarte simplu, pe care cu siguranță îl ai în minte, dar nu te gândești că are un conținut foarte mare de magneziu? Sucul de morcov. 

Atunci când ai o stare de oboseală, de nervozitate și de stres, prepară-ți repede un suc de morcovi. Conținutul de magneziu va face ca starea ta de bine să se instaleze cât ai pocni din degete”, a spus Florentina Opriș pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cum se face sucul de morcovi, după rețeta Florentinei Opriș

Florentina Opriș a dezvăluit și cum face sucul de morcovi pentru care nu folosește foarte multe ingrediente. Vedeta de la Kanal D obișnuiește să utilizeze 4-5 morcovi și sucul de la o jumătate de lămâie.

De asemenea, mai are nevoie de 250-500 ml de apă plată, în funcție de cât de subțire vrea să iasă sucul. Cunoscutul nutriționist mai adaugă ghimbir pentru o aromă mai picantă. Această plantă foarte fi opțională.

ADVERTISEMENT

Toate ingredientele se pun în blender și se mixează până când se obține consistența dorită. Florentina Opriș mai adaugă că acest suc de morcovi poate fi consumat zilnic pentru că ajută la detoxifierea organismului.

ADVERTISEMENT
Tags: