Carousel hot news

Contra vrea întăriri, dar anunţă o nouă plecare: “Îşi caută echipă!”

FC Dinamo Bucureşti ocupă locul 5 după opt etape jucate din actualul sezon din Liga 1 Betano. "Câinii roşii" au înregistrat deja trei înfrângeri în campionat, iar Cosmin Contra a declarat în...
30.08.2017 | 09:42
Contra vrea întăriri, dar anunţă o nouă plecare:

FC Dinamo Bucureşti ocupă locul 5 după opt etape jucate din actualul sezon din Liga 1 Betano. “Câinii roşii” au înregistrat deja trei înfrângeri în campionat, iar Cosmin Contra a declarat în repetate rânduri că este nevoie de noi transferuri la echipă. Antrenorul dinamoviştilor a anunţat că se va despărţi în curând de încă un fotbalist.

Tha’er Bawab a fost transferat în iarnă de Dinamo, atacantul iordanian fiind văzut ca o soluţie pentru compartimentul ofensiv al formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare. Fotbalistul de 32 de ani a prins puţine minute în sezonul trecut, în timp ce în actuala stagiune a jucat doar în meciul cu Sepsi. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Bawab Dinamo. De ce vrea să plece de la echipă

Cosmin Contra a declarat că Tha’er Bawab îşi caută echipă, motivul invocat de fotbalistul iordanian fiind acela că vrea să joace mai mult. Pentru dinamovişti, o eventuală plecare a lui Bawab ar însemna o economie, jucătorul de 32 de ani având unul dintre cele mai mari salarii din lot, 9.000 de euro pe lună. Antrenorul dinamoviştilor susţine că pentru moment, Bawab nu şi-a găsit niciun angajament. Recent, Bawab declara că speră să joace în actualul sezon, mai ales că se antrenează din greu – VEZI DETALII AICI.

“Bawab îşi caută echipă, pentru că are 32 de ani şi vrea să joace mai mult. Dar, deocamdată, nu şi-a găsit nimic. Acum acceptă statutul pe care îl are şi se antrenează foarte bine”, a declarat Cosmin Contra pentru o televiziune de sport. Tha’er Bawab a jucat în trecut pentru Real Madrid B, FC Barcelona B, Hospitalet, Alfaro, Moratalla, Gloria Bistriţa, Gaz Metan Mediaş, CSU Craiova, Steaua Bucureşti şi Umm Salal.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri