Bawab, după golul marcat: “Îl dedic băieţelului meu, sper să mă întreacă!”

Răzvan Scarlat   
în Fotbal intern
23/02/2015, 23:06
Bawab, după golul marcat: “Îl dedic băieţelului meu, sper să mă întreacă!”

Bawab a dedicat golul marcat în poarta lui CS U Craiova băieţelului său şi îşi doreşte ca acesta să joace la formaţiile mari ale Europei.

“Mă bucur că am cîştigat, am stat bine în teren. Cel mai important este că am obţinut trei puncte. Am devenit tată, mă bucur foarte mult că am primit liber şi că am putut sta cu el două zile. Îmi voi face băiatul fotbalist, sper să fie mai bun ca mine. Îmi doresc să joace la echipele mari de la Real Madrid şi Barcelona, să mă întreacă. Sper să luăm trei puncte pentru că noi vom juca cu atitudine şi caracter”, a spus Bawab.

La rîndul său, Bălgrădean a declarat: “Pandurii au o echipă valoroasă, dar sînt pe un loc nemeritat în clasament. Puţine echipe vor cîştiga aici. Noi jucăm fiecare partidă la victorie. Cu Steaua va fi un meci foarte greu. Au pierdut cu Rapid, se mai întîmplă. Îmi doresc foarte mult să prindem un loc de cupă europeană. Sper să cîştigăm cît mai multe partide pînă la final. Am încredere în conducerea noastră că va reuşi să rezolve problema şi, astfel, vom putea juca în cupele europene”.

Închide ×