Bayern Munchen s-a calificat în finala Cupei! Scor de tenis la Leverkusen. Video

Tibi Demeter    Traian Terzian   
in Fotbal international
18/04/2018, 07:46
Bayern Munchen s-a calificat în finala Cupei! Scor de tenis la Leverkusen. Video

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

UPDATE, ora 07:40 / Bayern Munchen s-a calificat fără nicio problemă în finala Cupei Germaniei, după ce a învins în deplasare cu scorul de 6-2 – vezi aici golurile – pe Bayer Leverkusen. Thomas Muller a reușit un hattrick, iar Robert Lewandowski a dat o ”dublă” pe BayArena din Leverkusen. Jupp Heynckes rămâne astfel în cursa pentru o nouă ”triplă” istorică, Champions League-campionat-cupă. În finala Cupei Germaniei, Bayern Munchen va întâlni, la 19 mai, învingătoarea meciului Schalke 04 – Eintracht Frankfurt, care se va disputa în această seară.


Două dintre cele mai bine cotate formaţii din Bundesliga se vor duela în penultimul act al Cupei Germaniei,  într-o partidă în care trupa antrenată de Jupp Heynckes va încerca să meargă mai departe pentru obţinerea tuturor celor trei trofee puse în joc (Cupa Germaniei, Champions League şi Bundesglia).

Bayern Munchen a câştigat matematic titlul în Bundesliga, după ce a învins cu 4-1 pe Augsburg, în runda 29 din campionatul german. Formaţia bavareză a reuşit să se califice în semifinalele Ligii Campionilor şi are ocazia de a ajunge şi în finala Cupei.

Bayer Leverkusen – Bayern Munchen LIVE STREAM Cupa Germaniei.  Gazdele se bat pentru podium în campionat

Bayer Leverkusen – Bayern Munchen LIVE STREAM Cupa Germaniei. Formaţia lui Heikko Herlich se luptă pentru ultima poziţie de pe podium cu Borussia Dortmund în campionatul intern, iar cele două formaţii se vor duela în runda următoare.

 

Închide ×