Fotbal international

Bayer Leverkusen, mesaj pentru Ionuț Lupescu! Ce a declarat fostul candidat la șefia FRF: “Vreau să fac asta, dar nu în România”

09.12.2018 | 12:28
Bayer Leverkusen mesaj pentru Ionut Lupescu Ce a declarat fostul candidat la sefia FRF Vreau sa fac asta dar nu in Romania
ADVERTISEMENT

Ionuț Lupescu a primit mai multe mesaje cu ocazia împlinirii a 50 de ani. Printre ele s-a aflat și cel venit de la fostul său club, Bayer Leverkusen. Nemții au postat pe o rețea de socializare o fotografie cu fostul candidat la șefia FRF, în timp ce îmbrăca tricoul echipei din Bundesliga. Cei de la Bayer i-au scris şi câteva rânduri lui Lupescu.

După patru ani de zile petrecuţi la Dinamo, timp în care a reuşit să câştige campionatul de două ori şi să ia Cupa României în trei rânduri, Ionuţ Lupescu se transfera în 1990 la Bayer Leverkusen. Au urmat şase ani de zile petrecuţi de fostul internațional la nemți, perioadă care a coincis cu câteva rezultate foarte bune ale formației. Bayer a luat Cupa Germaniei și a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA în sezonul 1994 – 1995, fază în care a fost eliminată de gruparea din Serie A, Parma. Ionuț Lupescu a plecat în 1996 de la Bayer Leverkusen – a mers tot în Germania la Borussia Monchengladbach.  Doi ani mai târziu s-a întors la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Bayer Leverkusen, mesaj pentru Ionuț Lupescu!

Fostul candidat la președinția FRF, Ionuț Lupescu ar vrea să lucreze în viitor ca manager pentru o echipă, dar nici vorbă de Liga 1 Betano. “Mă simt bine, lângă familie și prieteni. Diseară voi sărbători cu toți cei care mă înconjoară. Eu știu doar foatbal, pentru că l-am urmat pe tata. Am făcut cam tot în fotbal, să vedem ce va urma în următorii 10 ani…vor fi foarte interesanți. La 32-33 de ani m-am retras și ziua mea de naștere era în timpul unei etape sau a unui meci din Cupă. Nu prea am petrecut în timp ce am fost fotbalist. Probabil ca în străinătate voi manageria un club, nu în România. În Romania sunt prea mulți specialiști…”, a declarat Ionuț Lupescu pentru Digi Sport.

  • 74 de prezențe are Ionuț Lupescu în echipa națională a României