Sport

Bayer Leverkusen, propunere inedită pentru suporteri. Cum sunt provocați fanii să celebreze un sezon fantastic

Bayer Leverkusen are o propunere inedită pentru suporteri. Cum sunt provocați fanii să celebreze sezonul de vis pe care l-a avut formația din Germania.
10.05.2024 | 22:49
Bayer Leverkusen propunere inedita pentru suporteri Cum sunt provocati fanii sa celebreze un sezon fantastic
Bayer Leverkusen, propunere inedită pentru suporteri. Cum sunt provocați fanii să celebreze un sezon fantastic
ADVERTISEMENT

Bayer Leverkusen continuă sezonul perfect. Pe lângă faptul că echipa lui Xabi Alonso a ajuns la 49 de meciuri consecutive fără eșec, echipa din Germania s-a calificat și în finala Europa League după ce a trecut de AS Roma cu scorul de 4-2 la general.

Pentru a celebra sezonul de vis, Bayer Leverkusen are o propunere inedită pentru suporterii care au fost alături de club pe durata acestui an competițional.

ADVERTISEMENT

Propunerea inedită a lui Bayer Leverkusen pentru suporteri

Într-un comunicat transmis pe rețelele de socializare, clubul din Germania a anunțat că va pune la dispoziția fanilor tatuaje gratuite care să le amintească de sezonul 2023-2024.

„Mai multe sloturi sunt disponibile pentru a vă face un tatuaj la BayArena, pentru a perpetua acest sezon unic pe pielea ta. Îți oferim zece modele de tatuaje gratuite din care să alegi”, a fost anunțul transmis de campioana din Bundesliga pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

În cazul în care suporterii nu pot ajunge la stadion pentru a-și face tatuajul dorit, clubul din Germania va pune la dispoziție o reducere de 19,04%, reducere care semnifică anul în care Leverkusen a luat naștere.

Reacția lui Xabi Alonso după calificarea în finala Europa League

Bayer Leverkusen s-a calificat în finala Europa League după ce a trecut de AS Roma cu scorul de 4-2 la general. Echipa lui Xabi Alonso este din ce în ce mai aproape de a realiza „tripla” pentru prima dată în istorie.

ADVERTISEMENT

„Suntem fericiți că suntem în finală. Ca urmare, vom juca două finale într-o săptămână. Am dat dovadă de mult caracter astăzi, după al doilea lor gol.

Mi-am privit jucătorii în ochi după aceea și am văzut că au vrut mai mult. Încă avem șansa de a câștiga tripla. Iar băieții mei merită toate cele trei trofee”, a declarat Xabi Alonso la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Pentru a reușit tripla, Leverkusen va juca pe 22 mai finala Europa League contra celor de la Atalanta, la Dublin, iar pe 25 mai o vor întâlni pe Kaiserslautern, în ultimul act al Cupei Germaniei.

Leverkusen poate să-și extindă seria de meciuri fără eșec, dar pentru asta „Farmaciștii” trebuie să nu piardă meciurile pe care le mai au de disputat în campionat, contra lui Bochum și Augsburg.

ADVERTISEMENT