Fotbal international

Bayern a avut penalty în minutul 95. Boateng recunoaşte: “Da, l-am lovit!”

Autor: Sorin Dumitrescu | 20.05.2018 | 10:20
Bayern a avut penalty în  minutul 95. Boateng recunoaşte:
Kein Prince Boateng îl loveşte pe Javi Martinez

Bayern Munchen a pierdut, absolut neaşteptat finala Cupei Germaniei,  scor 1-3, dar a avut penalty în minutul 95, la scorul de 1-2, penalty nedat de către arbitrul Felix Zwayer. Dacă s-ar fi acordat lovitura de pedeapsă niciodată nu ar mai fi fost înscris golul trei de către Eintracht. Arbitrul a greşit grav şi este şi mai grav faptul că nu a reparat eroarea după ce a consultat inclusiv înregistrarea video!

La scorul de 2-1 pentru cei din Frankfurt bavarezii au obţinut un corner. Mingea a ajuns la Javi Martinez, care se pregătea să o reia în poartă, dar Kevin Prince Boateng, atacantul venit în sprijinul apărării, l-a lovit din spate. Bavarezii au solicitat 11 metri şi arbitrul a apelat la proba video. S-a întors şi a dictat un alt corner pentru campioana Germaniei, corner din care avea să înscrie însă al treilea gol Eintracht, profitând că portarul Ulreich venise în atac.

Bayern a avut penalty în minutul 95. Arbitrul a greşit, deşi a apelat şi la VAR!

După meci cei de la Bayern au acuzat vehement acest moment, care putea schimba total soarta jocului. Kevin Prince Boateng a pus şi mai mult gaz pe foc, declarând: “Da, l-am lovit pe Martinez şi am crezut că va da penalty. Şi când am văzut că merge la VAR am zis gata, acum şi-a dat seama şi o să dicteze 11 metri. Am fost foarte norocos că nu a văzut bine şi nu le-a dat penalty”. 

Jupp Heynckes nu a comentat în nici un fel, conform obiceiului său de a nu zice nimic despre arbitraj, dar antrenorul lui Eintracht, Niko Kovac, a recunoscut din prima că a fost penalty. Kovac va fi din acest moment noul antrenor al lui Bayern, Heynckes fiind la ultimul meci. Succesul lui Eintracht, care nu mai câştigase un trofeu de 30 de ani, a lovit dramatic şi în alte două echipe. Leipzig va începe Europa League din al treilea tur preliminar, iar VfB Stuttgart a fost scoasă în afara cupelor europene. Cei de la Bayern s-au răzbunat pe faza cu penaltyul la festivitatea de premiere, când, după ce şi-au primit medaliile de argint cu toţi au plecat la vestiare, doar portarul Manel Neuer rămânând pe teren la festivitatea decernării trofeului învingătorilor.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!