Fotbal international

Bayern a marcat 20 de goluri în ultimul amical. 4 jucători au dat hat-trick. Video

11.08.2018 | 08:12
Bayern a marcat 20 de goluri in ultimul amical 4 jucatori au dat hattrick Video

Bayern a marcat 20 de goluri în ultimul amical. Bayern Munchen – Rottach-Egern s-a terminat 20-2, la capătul unui meci în care Robert Lewandowski, Sandro Wagner, Maximilian Franzke și Kingsley Coman au dat hat-trick și alți șase jucători și-au trecut numele pe lista marcatorilor. Din lotul bavarezilor a lipsit Jerome Boateng.

Kingsley Coman a deschis scorul în amicalul pe care Bayern Munchen l-a disputat în compania Rottach-Egern, echipă ce evoluează într-o ligă inferioară din Germania. Robert Lewandowski a marcat de trei ori, după care Coman a trimis de două ori mingea în poartă. Scorul la pauză a fost Bayern Munchen – Rottach-Egern 9-2.

Golurile au continuat să curgă și după pauză, iar Sandro Wagner și Maximilian Franzke au dat și ei câte un hat-trick. Muller și James Rodriguez au marcat câte două goluri, iar Franck Ribery și Joshua Kimmich și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor. Au mai înscris Thiago, Pfluger, Schmidt și Rudy. Pentru Bayern urmează meciul cu Eintracht Frankfurt, din Supercupa Germaniei.

Bayern a marcat 20 de goluri în ultimul amical

Niko Kovac a preluat gruparea bavareză după ce în sezonul trecut a câștigat Cupa Germaniei cu Eintracht, echipă pe care o va întâlni în Supercupa Germaniei. În amicalul cu Rottach-Egern, tehnicianul a trimis în teren următorul 11: Ulreich – Rafinha, Süle, Mai, Alaba – Martinez – Robben, Goretzka, Thiago, Coman – Lewandowski. Oaspeții au folosit formula de joc: Hoffmann – Kimmich, Hummels, Senkbeil, Bernat – Rudy – Franzke, Muller, James, Ribery – Wagner.

Bavarezii au vândut în această vară un important. Arturo Vidal a ajuns la Barcelona în aceeași manieră în care catalanii l-au transferat și pe Malcom, care era foarte aproape să semneze cu AS Roma. În cazul lui Vidal, Internationale Milano a purtat negocieri cu jucătorul, însă acesta a ajuns în cele din urmă la campioana Spaniei. Mijlocaşul chilian a fost adus în Europa de către cei de la Bayer Leverkusen de la Colo-Colo, fiind mai târziu achiziţionat de către Juventus. Italienii au renunţat la el pentru doar 25 de milioane de euro în momentul în care au primit o ofertă din partea lui Bayern Munchen. Arturo Vidal are 100 de partide disputate şi pentru naţionala din Chile şi a izbutit să marcheze 24 de goluri în acest interval. Mijlocaşul a fost unul dintre liderii unei generaţii de aur a fotbalului din Chile.

Thiago Alcantara, acord cu Real Madrid

Un alt jucător care se desparte de Bayern este Thiago Alcantara, care a încheiat un acord cu Real Madrid. Acum este important să se înţeleagă cele două cluburi, dar acest lucru apare drept perfect posibil, ca urmare a faptului că, spre deosebire de cazurile lui Robert Lewandowski şi James Rodriguez, pe care bavarezii îi consideră incedibili, în privinţa lui Thiago Alcantara noul antrenor al campioanei Germaniei, Niko Kovac, a spus că jucătorul poate fi vândut, dacă Bayern va obţine o sumă bună. Real Madrid ar avea nevoie de serviciile unui jucător atât de experimentat, mai ales după ce croatul Mateo Kovacic a plecat pentru un sezon, împrumutat la Chelsea. Alcantara ar fi totuşi privit cel puţin cu suspiciune sau cu răceală pe Santiago Bernabeu, pentru simplul fapt că jucătorul este un produs al celebrei academii a marelui rival FC Barcelona, La Masia.