Bayern a făcut instrucţie în Cupă! “Triplă” Lewandowski în 40 de minute

Răzvan Scarlat   
in STIRI INTERNATIONALE
20/08/2016, 00:03
Bayern a făcut instrucţie în Cupă! “Triplă” Lewandowski în 40 de minute GALERIE FOTO

Bayern Munchen a oferit o adevărată lecţie de fotbal în a doua partidă oficială a sezonului, după Supercupa cîştigată cu Dortmund, scor 2-0. Campioana Germaniei a învins, în deplasare, scor 5-0, pe Carl Zeiss Jena, în primul tur al Cupei.

ddddd

Robert Lewandowski a fost eroul bavarezilor, care s-au impus cu scorul de 5-0. Atacantul a reuşit o “triplă” în prima repriză ca urmare a golurilor marcate în minutele 3, 34 şi 43. Vidal (72) şi Hummels (77) au închis tabela.

Bayern este principala favorită să facă eventul în acest sezon, în principal datorită lotului pe care îl are la dispoziţie.

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×