Fotbal international

Bayern îl vrea pe Zidane în locul lui Kovac! Au făcut deja primul transfer pentru noul sezon

15.11.2018 | 16:59
Bayern il vrea pe Zidane in locul lui Kovac Au facut deja primul transfer pentru noul sezon

Bayern Munchen vrea să dea lovitura pe piața transferurilor și să-l sufle pe Zinedine Zidane. Nemții îl consideră pe antrenorul francez drept înlocuitorul perfect pentru Niko Kovac! Dorit cu insistență de Manchester United, Zidane ar putea fi convins să semneze cu gruparea din Bundesliga. Sunt probleme mari în acest sezon pentru Bayern – echipa este pe locul 5 în clasament și fanii sunt nemulțumiți total de jocul prestat de campionii en titre.

La United, lucrurile sunt chiar mai grave – englezii nici nu concep să nu prindă un loc de Champions League. În caz contrar sunt pregătiți să-i arate ușa portughezului Mourinho, un antrenor care și-a creat o aură nu tocmai pozitivă pe Old Trafford. Trupa din Manchester este abia pe locul 8 în Premier League și are un ecart de 12 puncte de recuperat față de rivalii de la City. 15 milioane de lire sterline trebuie să îi plătească cei din conducere lui Mourinho dacă vor să-l dea afară, adică exact salariul pe un an de zile, conform noului contract semnat de lusitan în urmă cu un an.

Bayern îl vrea pe Zidane în locul lui Kovac! Zidane pe margine
Zinedine Zidane a câștigat de trei ori la rând UEFA Champions League alături de Real Madrid

Bayern îl vrea pe Zidane în locul lui Kovac!

Manchester i-a oferit credit total lui Mourinho, dar totul se poate schimba dacă portughezul ratează calificarea în cea mai tare competiție europeană intercluburi. Varianta Zidane reprezintă ca de fiecare dată în ultima perioadă sperietoarea perfectă pentru lusitan. Mourinho ştie că englezii au discutat deja cu francezul care s-a aflat chiar și în oraș, dar se poate relaxa după ce pe fir au intrat nemții de la Bayern. Dezamăgiți de filosofia propusă de Kovac, bavarezii vor să le ia fața englezilor și i-au pus contractul pe masă lui Zidane. Mai mult de atât, Bayern a oficializat deja primul transfer pentru sezonul următor. I-au adus francezului un super jucător. Aaron Ramsey de la Arsenal a bătut palma cu gruparea din Bundesliga și vine să lupte în Champions League alături de Bayern.

  • 5 este poziția pe care o ocupă Bayern Munchen în clasamentul din Bundesliga