Bayern, LOVITURĂ pe piaţa transferurilor! Ce jucător a semnat cu bavarezii

Marian Popovici   
în Pariuri sportive
14/04/2014, 16:18
Bayern, LOVITURĂ pe piaţa transferurilor! Ce jucător a semnat cu bavarezii GALERIE FOTO

Mijlocaşul Sebastian Rode a semnat cu Bayern Munchen şi se va alătura în vară trupei lui Pep Guardiola. Mijlocaşul vine în postura de jucător liber de contract, după ce înţelegerea îi expiră în această vară cu Eintract Frankfurt. 

rode1

Jucătorul e în vîrstă de 23 de ani şi a jucat în ultimele 3 sezoane la Eintract Frankfurt. Rode a semnat un contract pentru următoarele 4 sezoane cu Bayern Munchen. Jucătorul s-a declarat foarte fericit de această mutare şi susţine că scopul lui e să cîştige cît mai multe trofee alături de noul său club:

“Sunt foarte fericit că acest transfer s-a realizat. Bayern este următorul mare pas pe care-l fac în cariera mea. Vreau să cresc aici şi să câştig multe trofee alături de noii mei colegi.” a declarat Rode pentru site-ul lui Bayern Munchen,

Sebastian Rode este al doilea transfer al bavarezilor după atacantul Robert Lewandowski care vine liber de contract de la rivala Borussia Dortmund. Mijlocaşul venit de la Frankfurt este cotat la 9 milioane de euro de site-ul de profil transfermarkt.de.

Închide ×