Fotbal international

Bayern Munchen a făcut o ofertă fabuloasă pentru Hudson-Odoi de la Chelsea. Londonezii au refuzat-o!

03.10.2020 | 22:21
Bayern Munchen a făcut o ofertă fabuloasă pentru Hudson-Odoi de la Chelsea. Londonezii au refuzat-o!
Bayern Munchen a făcut o ofertă fabuloasă pentru Hudson-Odoi de la Chelsea. Londonezii au refuzat-o!
ADVERTISEMENT

Chelsea a refuzat o ofertă fabuloasă pentru un jucător din partea lui Bayern Munchen, însă bavarezii nu renunță la transferul pe care și-l doresc.

Accidentarea lui Leroy Sane, sau mai bine spus recidiva de la genunchi suferită de către ofensivul jucător german în vârstă de 24 de ani, pune serioase probleme de efectiv lui Bayern pentru acest nou sezon.

ADVERTISEMENT

Bayern acuză și o oboseală cronică în rândul jucătorilor, după ce aceștia au avut mai puțin de 3 săptămâni pauză între sezoane, iar de la reluarea competițiilorau disputat deja două finale, ambele câștigate.

Ofertă fabuloasă refuzată de Chelsea. Bayern Munchen nu renunță la transferul lui Hudson-Odoi

Callum Hudson-Odoi este jucătorul dorit de Bayern Munchen. Fotbalistul de origine britanică, în vârstă de 19 ani, poate evolua atât ca extremă stânga cât și dreapta, fiind înlocuitorul perfect dată fiind absența lui Sane din primul 11 al bavarezilor.

ADVERTISEMENT

Hudson-Odoi, care în prezent evoluează la Chelsea, este privit ca o mare speranță în fotbalul englez, fiind cotat la 31,5 milioane de euro de către site-ul de specialitate Transfermarkt.

Bayern a trimis o ofertă de împrumut pe un sezon, care conținea și o clauză de cumpărare a jucătorului în vara viitoare, pentru 77 de milioane de euro. Oferta a fost refuzată de către londonezi, dar este de așteptat ca bavarezii să revină luni cu o nouă ofertă și mai mare, chiar înaintea încheierii perioadei de transferuri.

Bayern Munchen, aproape de un nou record pe piața transferurilor

Lucas Hernandez este, până la momentul actual, cel mai scump transfer efectuat în istorie de către Bayern Munchen. Polivalentul fundaș francez, campion mondial în 2018, a sosit în Bavaria pentru suma de 80 de milioane de euro în vara anului 2019 de la Atletico Madrid.

ADVERTISEMENT

Dacă prima ofertă care conținea suma de 77 de milioane de euro a fost refuzată, este posibil ca Bayern să se fie nevoită să își doboare propriul record pe piața transferurilor.

Cazul Coutinho este, probabil, motivul pentru care Chelsea refuză înțelegerea oferită de Bayern. În 2019, bavarezii plăteau 8,5 milioane de euro Barcelonei pentru împrumutul lui Phil pe o perioadă de 1 an, iar în cazul în care se hotărau să îl cumpere, aceștia se obligau să plătească încă 120 de milioane. Timpul a trecut, Bayern a cucerit Liga Campionilor, însă a refuzat să plătească suma pentru un transfer definitiv catalanilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri