Sport

Bayern Munchen – Barcelona 2-0, în etapa 2 din grupele Champions League. Liverpool, victorie cu gol în penultimul minut. Scorul serii a fost în Porto – Brugge

Vezi aici în format Live Stream Bayern Munchen - Barcelona, dar și restul meciurilor jucate marți, 13 septembrie, în etapa a 2-a a grupelor Champions League.
13.09.2022 | 22:00
Bayern Munchen  Barcelona 20 in etapa 2 din grupele Champions League Liverpool victorie cu gol in penultimul minut Scorul serii a fost in Porto  Brugge
Bayern Munchen - Barcelona este derby-ul etapei a 2-a din grupele Champions League
ADVERTISEMENT
13-09-2022
18:40

Rezultatele serii din etapa 2 a grupelor Champions League

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

FINAL Bayern Munchen – Barcelona 2-0 (L. Hernandez 51, Sane 54)

Min. 62: Pedri a lovit bara, iar catalanii au ratat prima mare ocazie din a doua repriză.

Min. 54: GOOOL Bayern Munchen! Leroy Sane a scăpat în zonă centrală şi a dat mingea pe lângă ter Stegen.

Min. 51: GOOOL Bayern Munchen! Lucas Hernandez profită de o gaură în defensiva Barcelonei şi deschide scorul cu o lovitură cu capul.

Min. 9: Barcelona ratează prima mare ocazie, după ce Pedri l-a luat la ţintă pe Neuer.

FINAL Liverpool – Ajax 2-1 (Salah 17, Matip 89 / Kudus 27)

Min. 89: GOOOL Liverpool! Șansă uriașă pentru Liverpool! Englezii preiau conducerea după ce Goal-line technology validează reușita lui Joel Matip.

Min. 27: GOOOL Ajax! Kudus restabilește egalitatea cu un șut puternic direct în vinclul porții lui Alisson!

Min. 17: GOOOL Liverpool! Contraatac fulger al lui Liverpool! Servit excelent de Diogo Jota, Mohamed Salah îl execută din careul mare pe Pasveer!

FINAL Bayer Leverkusen – Atletico Madrid 2-0 (Andrich 84, Diaby 87)

Min. 87: GOOOL Bayer Leverkusen! Moussa Diaby majorează avantajul lui Bayer Leverkusen la capătul unui contraatac-școală inițiat de Hudson-Odoi, continuat de Frimpong, care a oferit al doilea său assist în această seară

Min. 84: GOOOL Bayer Leverkusen! Robert Andrich a deschis scorul pentru Bayer Leverkusen după un șut din interiorul careului, de la 15 metri, pe zonă centrală, imparabil pentru Grbic, după o pasă venită din partea dreaptă de la Frimpong

FINAL FC Porto – Club Brugge 0-4 (Jutgla 15-penalty, Sowah 47, Skov Olsen 52, Nusa 89)

Min. 89: GOOOL Club Brugge! Belgienii reuşescscorul serii, după golul lui Antonio Nusa.

Min. 52: GOOOL Club Brugge! Bjorn Meijer l-a găsit perfect pe Skov Olsen, în careu, care duce scorul la 3-0.

Min. 47: GOOOL Club Brugge! Belgienii majorează scorul, după ce Jamal Sowah a marcat cu un şut din careu.

Min. 15: GOOOL Club Brugge! Ferran Jutgla transformă perfect o lovitură de la 11 metri.

FINAL Marseille – Eintracht Frankfurt 0-2 (Lindstrom 43)

Min. 80: Kamada a reuşit să înscrie pentru Eintracht Frankfurt, însă golul a fost anulat, după intervenţia VAR, pentru ofsaid.

Min. 43: GOOOL Eintracht Frankfurt! O minge deviată nefericit de Veretout și Lindstrom înscrie.

Clasamentele după meciurile din etapa a 2-a

13-09-2022
17:49

Echipele de start la Bayern Munchen - Barcelona

Bayern Munchen: Neuer – Pavard, Upamecano, Hernandez, Davies – Kimmich, Sabitzer – Sane, Muller, Musiala – Mane. Rezerve: Ulreich – de Ligt, Mazraoui, Stanisic, Goretzka, Gravenberch, Gnabry, Choupo-Moting, Tel. Antrenor: Julian Nagelsmann.

Barcelona: ter Stegen – Kounde, Araujo, Christensen, M. Alonso – Gavi, Busquets, Pedri – Dembele, Lewandowski, Raphinha. Rezerve: Pena, Tenas – Bellerin, Pique, Alba, Garcia, Balde, Kessie, de Jong, Fati, Torres, Depay. Antrenor: Xavi.

13-09-2022
16:45

Sporting şi Inter şi-au câştigat meciurile din etapa a 2-a

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

FINAL Sporting – Tottenham 2-0 (Paulinho 90, Arthur Gomes 90+3)

Min. 90+3: GOOOL Sporting! Arthur Gomes reuşeşte o cursă senzaţională în bandă, trece de câţiva adversari şi îl învinge pe Lloris.

Min. 90 : GOOOL Sporting! Paulinho a reluat perfect cu capul centrarea venită de la Porro, din corner.

Min. 41: Richarlison a marcat, însă golul a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid a jucătorului brazilian.

FINAL Viktoria Plzen – Inter 0-2 (Dzeko 20, Dumfries 71)

Min. 71: GOOOL Inter! Servit excelent de Edin Dzeko, Dumfries îl execută cu latul pe Stanek.

Min. 61: Viktoria Plzen joacă în inferioritate numerică. Pavel Bucha a văzut direct cartonaşul roşu, după un atac periculos la Barella. Faza a fost revăzută cu ajutorul sistemului VAR, însă decizia a rămas neschimbată.

Min 20: GOOOOL Inter! Dzeko finalizează elegant, cu latul, plasând mingea în colțul din stânga apărat de Stanek

13-09-2022
16:08

Echipele de start în Sporting - Tottenham

  • Sporting Lisabona: Adan – Goncalo Inacio, Coates, Reis – Porro, Morita, Ugarte, Santos – Trincao, Edwards, Pedro Goncalves. Rezerve: Alexandroupoulos, Andre Paulo, Arthur Gomes, Esgaio, Fatawu, Israel, Marsa, Nazinho, Paulinho, Rochinha.
  • Tottenham: Lloris – Davies, Romero, Dier – Perisic, Bentancur, Hojbjerg, Emerson – Richarlison, Son – Kane. Rezerve: Bissouma, Doherty, Forster, Gil, Kulusevski, Lenglet, Sanchez, Sessegnon, Skipp, Spence, Tanganga, White
13-09-2022
16:06

Echipele de start în Viktoria Plzen - Inter

  • Viktoria Plzen: Stanek – Jemelka, Pernica, Hejda, Havel – Bucha, Kalvach – Sykora, Vlkanova, Mosquera – Chory Rezerve: Bassey, Cermak, Holik, Jedlicka, Jirka, N`Diaye, Pilar, Tijani, Tvrdon
  • Inter Milan: Onana- Bastoni, Acerbi, Skriniar – Gosens, Mkhitaryan, Brozovic, Barella, Dumfries – Correa, Dzeko. Rezerve: Asllani, Bellanova, Calhanoglu, Cordaz, D`Ambrosio, Darmian, De Vrij, Dimarco, Gagliardini, Handanovic, Martinez

 

Marți, 13 septembrie, au loc primele șapte partide din etapa a 2-a a grupelor Champions League. După ce în prima rundă au jucat marţi echipele din grupele E-H, acum cele care vor evolua în această zi vor fi cele din grupele A-D, cu excepția partidei Glasgow Rangers – Napoli, care a fost mutată 24 de ore mai târziu, miercuri, 14 septembrie. Capul de afiș al zilei de marți este meciul Bayern Munchen – Barcelona din cadrul grupei C. Șase dintre aceste jocuri vor putea fi urmărite în direct la TV în România.

Bayern Munchen – Barcelona, meciul serii în etapa a 2-a din grupele Champions League. Programul partidelor de marți, 13 septembrie 2022

De departe, Bayern Munchen – Barcelona este meciul serii în grupele Champions League. De asemenea, partidele Liverpool – Ajax, Sporting Lisabona – Tottenham şi Viktoria Plzen – Inter prezintă un real interes în rândul iubitorilor balonului rotund. Aceasta nu înseamnă că și întâlnirile Bayer Leverkusen – Atletico Madrid sau Marseille – Eintracht Frankfurt nu pot oferi spectacole de calitate.

ADVERTISEMENT

Cum spuneam, jocul din grupa A Glasgow Rangers – Napoli a fost mutat cu o zi mai târziu, adică miercuri, 14 septembrie, de la ora 22:00, ca urmare a faptului că trupul neînsuflețit al fostei Regine a Marii Britanii, Elisabeta a II-a, a fost depus la Glasgow și nu ar exista suficiente dispozitive de pază și ordine care să asigure buna funcționare a ambelor evenimente în ziua de marți, 13 septembrie.

  •  Sporting Lisabona – Tottenham (ora 19:45 grupa D)
  •  Viktoria Plzen – Inter (ora 19:45 grupa C)
  • Liverpool – Ajax (ora 22:00 grupa A)
  • Bayer Leverkusen – Atletico Madrid (ora 22:00 grupa B)
  • Porto – Club Brugge (ora 22:00 grupa B)
  • Bayern Munchen – Barcelona (ora 22:00 grupa C)
  • Marseille – Eintracht Frankfurt (ora 22:00, grupa D)
ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV meciurile zilei, de pe 13 septembrie 2022, din etapa a 2-a a grupelor Champions League

Șase dintre cele șapte meciuri de marți, 13 septembrie 2022, din etapa a 2-a a grupelor Champions League, vor fi transmise la TV. Partidele pot fi urmărite pe posturile Digi Sport, Orange Sport, Prima Sport. De asemenea, toată acţiunea din meciurile disputate în etapa a 2-a din grupele Champions League marți, 13 septembrie, poate fi urmărită în format LIVE VIDEO pe FANATIK.

Singurul meci pe care nu îl vor trasmite cele trei posturi din România care au drept de difuzare ale partidelor din Champions League este cel din grupa B de pe Estadio do Dragao din Porto, dintre echipa locală cu același nume și campioana Belgiei, Club Brugge. Acesta a fost socotit de către televiziuni ca fiind partida care prezintă cel mai mic interes în țara noastră.

ADVERTISEMENT
  • Sporting Lisabona – Tottenham (ora 19:45:  Digi Sport 1, Orange Sport 2, Prima Sport 1)
  • Viktoria Plzen – Inter (ora 19:45: Digi Sport 2, Orange Sport 3, Prima Sport 2
  • Bayern Munchen – Barcelona (ora 22:00: Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1)
  • Liverpool – Ajax (ora 22:00: Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 2)
  • Leverkusen – Atletico Madrid (ora 22:00: Digi Sport 3, Orange Sport 3, Prima Sport 3)
  • Marseille – Eintracht Frankfurt (ora 22:00: Digi Sport 4, Orange Sport 4, Prima Sport 4)

Toate informaţiile despre Bayern Munchen – Barcelona, meciul serii din etapa a 2-a a grupelor Champions League

Toate privirile vor fi ațintite asupra meciului de la Munchen, dintre Bayern și Barcelona, care va fi condus de olandezul Danny Makkelie, unul dintre cei mai în vogă cavaleri ai fluierului de pe continent, foarte apreciat de UEFA, deși a făcut praf o semifinală de la EURO 2020. Nu mai puțin de 140 de țări de pe toate continentele vor transmite această partidă în direct.

ADVERTISEMENT

Nici nu ar avea cum să fie altfel, pentru că sorții i-au rânjit strâmb atacantului polonez Robert Lewandowski, pus în postura extrem de ingrată, după ce opt ani a fost golgeterul bavarezilor și al Bundesligii, să vină acum pe Allianz Arena în tabăra dușmană, a Barcelonei, echipă care funcționează din ce în ce mai bine sub comanda lui Xavi Hernandez. Singurul jucător care prezintă probleme medicale și este în dubiu este francezul Kingsley Coman de la Bayern. Bavareziii au cotă 1,90 la victorie, catalanii 3,60, iar varianta șansă dublă X2 are cotă foarte mare, 1,90.

Tot ce trebuie să ştiți despre Liverpool – Ajax, Sporting Lisabona – Tottenham şi Viktoria Plzen – Inter, partide din etapa a 2-a a grupelor Champions League

Pe Anfield Road se va ține înainte de meci un minut de reculegere în memoria reginei Elisabeta a II-a. Liverpool-ul lui Jurgen Klopp se află într-un moment foarte dificil, în primul meci din grupă cedând cu 4-1 la Napoli, Ajax are șapte victorii consecutive în campionat și un 4-0 acasă cu Rangers în prima rundă. Liverpool are multe absențe, cele mai importante fiind căpitanul Henderson și Robertson. Revin Diogo Jota, Matip și mai ales Tiago Alcantara.

Antonio Conte s-a declarat foarte mulțumit de faptul că etapa a 7-a din Premier League a fost amânată, pentru că Spurs avea meci cu Manchester City și astfel a avut timp să pregătească partida de la Lisabona. Conte a fost la Buckingham Palace pentru a prezenta condoleanțe familiei regale în numele său și al clubului Tottenham. Antrenorul lui Atletico Madrid, Diego Simeone, are câteva absențe pentru meciul de la Leverkusen, dar și echipa germană are șase jucători out. Marea problemă pentru Simeone este dacă portarul Jan Oblak va fi în perfecte condiții, acuzând o lovitură la meciul de campionat cu Celta Vigo.

ADVERTISEMENT