ADVERTISEMENT
Fotbal international

Bayern München conduce Bundesliga şi… Audi!

Bayern le începe noul sezon în stil sportiv, atît pe gazon - a cîştigat primul trofeu al sezonului, Supercupa Germaniei, 2-0 cu marea rivală Borussia Dortmund -, cît şi în afara terenului....
Autor: Silviu Ghering | 25.08.2016 | 13:33

Bayern le începe noul sezon în stil sportiv, atît pe gazon – a cîştigat primul trofeu al sezonului, Supercupa Germaniei, 2-0 cu marea rivală Borussia Dortmund -, cît şi în afara terenului. La Audi Piazza din Ingolstadt, jucătorii şi antrenorii au primit noile automobile „de serviciu” de la preşedintele Audi, Rupert Stadler. Tendinţa este clară: împreună cu nou-venitul Mats Hummels, mai mult de jumătate dintre jucătorii lui Bayern au optat pentru unul dintre modelele Audi RS.

ADVERTISEMENT

Ca de obicei, pentru echipa bavareză evenimentul din Ingolstadt a fost un punct culminant în pregătirea pentru noul sezon din Bundesliga, care începe pe 26 august. Sute de fani din regiune, cît şi numeroşi angajaţi Audi, au avut ocazia de a-şi vedea idolii de aproape şi, mai ales, de a obţine autografe. Pentru noul antrenor, cunoscutul Carlo Ancelotti, a fost prima vizită la Ingolstadt. Acesta conduce un Audi S8.

Bayern München şi Audi au format o echipă din vara anului 2002 şi încep acum al 15-lea sezon împreună. Ca puncte de referinţă ale parteneriatului pot fi amintite „Audi Cup”, care are loc ca un turneu de pregătire pe „Allianz Arena” la fiecare doi ani, începînd cu 2009, şi Audi Summer Tour. În urmă cu doar cîteva săptămîni, marca Audi a fost alături de Bayern în cantonamentul din Statele Unite ale Americii, în care echipa germană a jucat cu alte „nume” mari ale fotbalului european şi mondial: AC Milan, Inter Milano şi Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Alegerea automobilelor preferate reflectă spiritul de echipă adevărată, cu 15 jucători care optează pentru un Audi RS 6 (ca Holger Badstuber, Xabi Alonso şi Thiago Alcantara) sau pentru un Audi RS 7 (ca Mats Hummels, Franck Ribery şi Robert Lewandowski). Modele Audi sînt aidoma lui Bayern: deosebit de sportive şi performante. Portughezul de numai 19 ani Renato Sanches, abia sosit la echipă, a ales o maşină perfectă pentru traficul urban, noul Audi A3 Sportback.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!