Real Madrid îl pierde pe James Rodriguez! Bayern plăteşte transferul definitiv

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
02/04/2018, 10:25
Real Madrid îl pierde pe James Rodriguez! Bayern plăteşte transferul definitiv

Presa spaniolă, în frunte cu ziarul de casă al lui Real Madrid, cotidianul Marca, dă ca sigur transferul unui star al galacticilor la campioana Germaniei, Bayern Munchen. Florentino Perez nu are cum să împiedice mutarea, cel mult să regrete că nu i s-a acordat suficient credit jucătorului pe Santiago Bernabeu.

Cel în cauză este prietenul lui Cristiano Ronaldo, mijlocaşul ofensiv columbian James Rodriguez, fotbalist care a fost deja împrumutat din vara trecută la campioana Germaniei, la solicitarea tehnicianului italian Carlo Ancelotti, care se afla pe banca lui Bayern, Ancelotti a fost îndepărtat după două luni, dar, paradoxal, tocmai succesorul său, Jupp Heynckes, este cel care are un mare merit în relansarea carierei sud-americanului.

Bayern ar fi trebuit să dea răspunsul în vara lui 2019, dar a decis de acum

Rodriguez a început să joace din ce în ce mai mult, să îşi regăsească încrederea în forţele sale şi, prinm urmare, să crească valoric de la meci la meci, ajungând acum un om important în angrenajul lui Bayern. Şi el declara că nu mai doreşte să revină la Madrid şi că se simte foarte bine la Munchen, evoluţiile sale de la echipa de club readucându-l şi în prim planul echipei naţionale, calificate la turneul final al CM din Rusia.

Şefii lui Bayern nu mai vor să aştepte încă un sezon, pentru a lua decizia, James fiind împrumutat pe doi ani la Munchen, cu obligaţia ca la final de împrumut sau mai devreme partea germană să comunice Realului dacă vor să îl cumpere definitiv sau îl vor înapoia. Rodriguez a jucat constant bine şi acum Bayern a anunţat că doreşte chiar în acestă vară să îl transfere definitiv contra sumei de 42 der milioane euro, preţul cerut de spanioli pentru o mutare definitivă.