Fotbal international

Video Bayern Munchen – Borussia Dortmund 2-1. Final cu mari emoţii pentru bavarezi

Miercuri, 20 decembrie, de la ora 21:45 s-a disputat partida din optimile de finală ale Cupei Germaniei, dintre Bayern Munchen şi Borussia Dortmund. Au câştigat gazdele cu 2-1.
20.12.2017 | 16:53
Video Bayern Munchen  Borussia Dortmund 21 Final cu mari emotii pentru bavarezi
ADVERTISEMENT

UPDATE: ora 23:37. S-a încheiat meciul care putea fi oricând finala. Au învins bavarezii cu 2-1, după ce s-au jucat cu ocaziile şi erau să fie penalizaţi în prelungiri de un copil de 18 ani. Este a 14-a victorie din 16 meciuri pentru Jupp Heynckes de când a revenit la Bayern.


UPDATE: ora 23:35. Borussia a fost extrem de aproape de o lovitură de teatru în al doilea minut de prelungiri al timpului regulamentar. Suedezul Isak (18 ani) a reluat din careu şi mingea, deviată de Boateng, a trecut milimetric pe lângă bară, în corner.

ADVERTISEMENT

UPDATE: ora 23:20. Bayern s-a jucat cu ocaziile şi în minutul 76 ucraineanui Iarmolenko nu mai greşeşte, reluând cu capul din apropiere:2-1!


UPDATE: ora 22:50. Numai paradele incredibile, a doua, la Muller, a fost cu piciorul, ale portarului Burki menţin tabela la 2-0, altminteri scorul lua proporţii.

ADVERTISEMENT

UPDATE: ora 22:30. O repriză aflată la discreţia bavarezilor, care au marcat de două ori. Borussia a avut marea şansă de 1-1, dar Alaba a fost providenţial. Acum câţiva ani era un derby. Acum diferenţa de valoare e clară în favoarea lui Bayern. Surpriza acestui meci o reprezintă situaţia lui Aubaeyang, care deşi e valid, nu se află pe teren!


UPDATE: ora 22:25 Thomas Muller, singurul bavarez din lot, înscrie superb, din careu, după o combinaţie cu Lewandowski: 2-0 Bayern!

ADVERTISEMENT

UPDATE: ora 22:20 La prima acţiune periculoasă Iarmolenko a fost la un pas de a egala, dar Alaba a scos de pe linia porţii cu capul!


UPDATE: ora 22:00 1-0 pentru Bayern, care a dominat clar de la început. A marcat Jerome Boateng, cu o lovitură de cap!

ADVERTISEMENT

Bayern Munchen – Dortmund LIVE STREAM. Sorţii au făcut ca Bayern Munchen şi Borussia Dortmund să se întâlnească încă din faza optimilor de finală. Bayern – Borussia a fost finală a acestei competiţii în patru rânduri, de trei ori bavarezii câştigând trofeul, galben-negrii reuşind doar în 2012, cu Jurgen Klopp pe bancă, un răsunător 5-2. Toate cele trei succese ale echipei lui Jupp Heynckes au fost obţinute în prelungiri sau după executarea loviturilor de departajare. VEZI MECIUL ONLINE

Bayern Munchen – Dortmund LIVE STREAM. Borussia Dortmund este formaţia care a jucat ultimele patru finale ale Cupei Germaniei, câştigând.-o însă abia pe ultima, cea din această vară, 2-1 cu Eintracht Frankfurt. La număr de trofee Bayern e în net avantaj, cu 18 Cupe şi trei finale, Borussia are 4 trofee şi cinci finale. Acum însă este clar că şansele Borussiei de a mai ajunge în finală sunt destul de reduse, judecând după nivelul de formă al celor două echipe şi după faptul că meciul se va juca la Munchen. VEZI AICI GOLURILE DI MECI

Bayern Munchen – Dortmund LIVE STREAM. Ambele echipe joacă totul pe atac

Bayern Munchen – Dortmund LIVE STREAM. Ambii antrenori, veteranul Jupp Heynckes şi respectiv Stoger, alegerea neaşteptată a conducerii pentru înlocuirea lui Peter Bosz, vor trimite pe teren cele mai bune garnituri, absenţii fiind numai jucătorii care au probleme medicale şi care nu s-au regăsit în lot nici în weekendul precedent. La Bayern Thiago Alcantara şi Robben sunt jucătorii importanţi care nu pot evolua, la Borussia lista cuprinde câteva nume din prima echipă: Rode, Phillips, Reus.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Bayern Munchen – Dortmund LIVE STREAM. Cel mai probabil, cu rezerva unor modificări de ultimă oră, echipa bavareză va fi alcătuită din Ullrich – Kimmich, J. Boateng, Hummels, Alaba – Javi Martinez – Muller, Vidal, Rodriguez, Ribery – Lewandowski. Un 4-1-4-1 extrem de ofensiv, care va împinge permanent jocul spre poarta adversă. Borussia va răspunde cu Burki – Toljan, Toprak, Sokratis, Schmelzer – Weigl – Iarmolenko, Kagawa, Guerreiro, Pulisic – Aubameyang.  Un sistem identic, dovadă că şi Borussia vine să îşi vândă scump pielea, jucând tot pe cartea atacului. De unde rezultă că sunt mari şanse de multe goluri şi să marcheze ambele echipe, cum s-a întâmplat frecvent. Chiar dacă în ultimul meci direct, în campionat, în această toamnă, Bayern a bătut fără drept de apel la Dortmund.

ADVERTISEMENT