Bayern Munchen i-a închis uşa în nas lui Arsene Wenger! Anunţul bavarezilor: “Ne-a sunat, dar nu este o opţiune”

Razvan Nicolae   
în Bayern Munchen
07/11/2019, 19:29
Bayern Munchen i-a închis uşa în nas lui Arsene Wenger! Anunţul bavarezilor: “Ne-a sunat, dar nu este o opţiune”
Bayern Munchen i-a închis uşa în nas lui Arsene Wenger (sursă foto: hepta.ro)

Bayern Munchen este în căutarea unui antrenor, iar Arsene Wenger părea să fie principalul favorit să-i ia locul lui Niko Kovac. Francezul l-a sunat pe Karl-Heinz Rummenigge şi i-a transmis că este interesat să preia banca tehnică a campioanei Germaniei, însă oficialul clubului a refuzat serviciile fostului tehnician al lui Arsenal.

Arsene Wenger, zero şanse să fie noul antrenor al lui Bayern Munchen

La scurt timp după ce Arsene Wenger l-a sunat pe Karl-Heinz Rummenigge, oficialul lui Bayern Munchen a oferit un răpuns în presă la propunerea făcută de antrenorul francez. Conform Bild, conducătorii clubului bavarez i-au mulţumit pentru interesul arătat, dar au anunţat că tehnicianul de 70 de ani nu este o opţiune pentru campioana Germaniei.

“Arsene Wenger l-a sunat miercuri pe Karl-Heinz Rummenigge şi şi-a arătat interesul de a prelua echipa. Bayern Munchen apreciază munca de antrenor a acestuia la Arsenal, dar nu este o opţiune pentru echipa noastră”, a fost răspunsul oficialilor lui Bayern Munchen.

Ottmar Hitzfeld, fostul antrenor al lui Bayern, l-a lăudat pe Arsene Wenger

Înainte ca Bayern Munchen să anunţe că Arsene Wenger nu este o opţiune pentru postul de antrenor, presa din Germania a anunţat că francezul are şanse mari să preia echipă. În plus, Ottmar Hitzfeld, fostul antrenor al bavarezilor în perioadele 1998-2004 şi 2007-2008, era impresionat de fostul tehnician al lui Arsenal şi a avut cuvinte de laudă la adresa acestuia.

“Îl apreciez mult pe Arsene pentru cariera sa. E o personalitate care degajă căldură, liniște. Faptul că vorbește germana pledează în favoarea lui Wenger. Și să nu uităm că sunt cinci francezi la Bayern”, spunea Ottmar Hitzfeld. Duminică, la 24 de ore după Eintracht Frankfurt – Bayern Munchen 5-1, conducerea campioanei Germaniei a anunţat că Niko Kovac nu mai este antrenorul echipei, locul acestuia fiind luat, temporar, de Hans-Dieter Flick, fost jucător al formaţiei de pe “Allianz Arena” în perioada 1985-1990.

Închide ×