Audi

Bayern Munchen îl lasă pe Vidal să plece. Două echipe din Premier League îl vor pe chilian

Bayern Munchen a ajuns la o înţegelere cu Leon Goretzka de la Schalke 04 şi este dispusă să renunţe la Arturo Vidal în perioada de mercato din vară.
Autor: Tibi Demeter | 29.01.2018 | 12:19
Bayern Munchen îl lasă pe Vidal să plece. Două echipe din Premier League îl vor pe chilian

Oficialii formaţiei bavereze se pare că i-au promis deja lui Arturo Vidal că îl vor lăsa să plece, după ce Manchester United şi Chelsea şi-au manifestat interesul, conform informaţiilor apăute în presa germană. Conducătorii lui Bayern Munchen au luat această decizie după ce au reuşit să îl convingă pe Leon Goretzka să semneze din postura de jucător liber de contract din vară.

Venirea lui Goretzka aglomerează şi mai mult zona de la mijlocul terenului pentru Bayern Munchen, după ce echipa bavareză i-a adus doar în ultimul an pe Corentin Tolisso, James Rodriguez şi Sebastian Rudy la mijlocul terenului.

Vidal ar putea să fie convins de Alexis Sanchez să semneze cu Manchester United

Mijlocaşul de 30 de ani a atras atenţia mai multor echipe importante şi ar putea ajunge în cele din urmă la Manchester United, echipă la care a fost transferat în această iarnă şi Alexis Sanchez. Vidal şi Sanchez au condus naţionala din Chile spre câştigarea Copa America în 2015 şi 2016.

Arturo Vidal mai are contract până în 2019 cu Bayern Munchen, iar preţul său ar putea scădea din vara lui 2018, atunci când intră în ultimul an de contract. Sud-americanul a fost transferat în 2015 de la Juventus în schimbul a 37,5 milioane de euro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!