Sport

Bayern Munchen nu-l vrea pe Haaland: ”Nu avem nevoie de el”

12.12.2020 | 11:31
Bayern Munchen nul vrea pe Haaland Nu avem nevoie de el
ADVERTISEMENT

Bayern Munchen nu dorește să-l aducă pe Erling Haaland. Bavarezii consideră că îl au pe Lewandowski și nu au nevoie de atacantul norvegian. ”Nu avem nevoie de el”, declară cei de la Bayern.

CEO-ul echipei Bayern Munchen, Karl-Heinze Rummenigge, a discutat despre posibilitatea ca Erling Haaland (20 de ani), cel mai bun marcator al rivalei Borussia Dortmund, să fie luat de bavarezi.

ADVERTISEMENT

Rummenigge a zis că formația lui Hansi Flick nu are nevoie de vârful norvegian, ținând cont că Bayern îl are pe Robert Lewandowski, cel mai bun marcator al stagiunii precedente din Liga Campionilor și campionatul Germaniei.

”E imposibil să fii mai bun ca el”

”Nu avem nevoie de Haaland pentru că îl avem pe Lewandowski, dar e un ‘animal’, marchează multe goluri, el merită titlul de Golden Boy. Robert a fost cel mai bun din 2020. A marcat multe goluri și a câștigat cinci trofee. E imposibil să fii mai bun ca el”, a declarat oficialul lui Bayern, potrivit Goal.com.

ADVERTISEMENT

Mino Raiola, impresarul său, a spus că maturitatea arătată de Erling Haaland nu este una obișnuită pentru vârsta lui, iar din acest punct de vedere poate fi asemănat cu fotbaliști precum Zlatan Ibrahimovic sau Ronaldo Nazario. În același timp, impresarul a discutat și despre viitorul vârfului Borussiei Dortmund, spunând că Real Madrid este una dintre posibilele viitoare echipe ale atacantului.

”Nu am văzut un atacant atât de matur ca Erling Haaland la o asemenea vârstă, poate doar Ronaldo brazilianul și Zlatan. Erling e ca Ibra la 20 de ani. Are aceeași dorință de a munci pentru a progresa, pentru a deveni cel mai bun.

ADVERTISEMENT

Echipa care îl vrea pe Haaland va trebui să plătească 100 de milioane de euro

Nu pot vorbi despre clauza lui de reziliere. Zvonurile spun că Real Madrid îl vrea? Nu e nimic nou pentru mine, dar el e fericit acum la Borussia Dortmund.

Erling vrea să câștige Liga Campionilor. Când va fi să plece de la Dortmund, o va face pentru performanța sportivă, nu pentru bani”, a spus Mino Raiola, potrivit Tuttosport. Fotbalistul lui Dortmund a câștigat trofeul Golden Boy.

ADVERTISEMENT

100 de milioane de euro valorează Erling Haaland, conform Transfermarkt. Vârful are contract cu Dortmund până în 2024. Haaland a evoluat în opt meciuri pentru Dortmund și a înscris de 10 ori în campionatul Germaniei. În Liga Campionilor are șase goluri marcate în patru jocuri. Erling Haaland a suferit o accidentare înainte de jocul dintre echipa sa și Lazio din Liga Campionilor.

 

 

ADVERTISEMENT