Fotbal international

Bayern Munchen nu se teme de problemele financiare! Bavarezii i-au prelungit contractul antrenorului până în 2023

03.04.2020 | 20:44
Bayern Munchen nu se teme de problemele financiare Bavarezii iau prelungit contractul antrenorului pana in 2023
ADVERTISEMENT

Bayern Munchen continuă să demonstreze că este o adevărată forță europeană și nu se teme de problemele financiare create de pandemia de coronavirus. În timp ce alte echipe taie din salariile fotbaliștilor, bavarezii i-au prelungit contractul lui Hans Flick, antrenorul formației.

Bayern Munchen nu se teme de problemele financiare

Bayern Munchen continuă să își desfășoare programul ca și cum pandemia de coronavirus nu ar exista, iar conducerea campioanei Germaniei i-a propus mărirea salariului lui Hans Flick, tehnicianul echipei, care i-a luat locul lui Niko Kovac pe banca tehnică a bavarezilor.

ADVERTISEMENT

Flick a semnat un contract valabil până în anul 2023 și se pare că i-a convins pe șefii lui Bayern Munchen că el este omul potrivit pentru a-i conduce pe Lewandowski și compania către glorie și către îndeplinirea tuturor obiectivelor.

„Abia aștept să-mi îndeplinesc următoarele obiective!”

Hans Flick a fost bucuros după prelungirea contractului și a vorbit despre următoarele obiective pe care și le propună să le atingă cu Bayern Munchen.

ADVERTISEMENT

„Abia aștept să îmi îndeplinesc următoarele obiective alături de staff și echipă. Discuțiile cu Karl-Heinz Rummenigge, Oliver Kahn și Hasan Salihamidzic au fost foarte bune.

Am stabilit direcția clubului pentru anii care vin și sunt sigur că putem obține multe împreună“, a fost prima declarație oferită de Hans Flick după ce a semnat contractul.

ADVERTISEMENT

Cu Hans Flick pe banca tehnică, Bayern Munchen a obținut 18 victorii, un egal și două înfrângeri dintr-un total de 21 de meciuri.

În acest moment, Bayern Munchen se poziționează pe primul loc în Bundesliga, cu 55 de puncte în 25 de etape, la patru puncte distanță de rivalii de la Borussia Dortmund.

ADVERTISEMENT
  • 55 de ani a împlinit Dieter-Hans Flick pe 54 februarie