Fotbal international

Bayern Munchen, ofertă pentru Leroy Sane de la Manchester City. Cât oferă bavarezii și ce jucător la schimb

27.03.2020 | 15:02
Bayern Munchen oferta pentru Leroy Sane de la Manchester City Cat ofera bavarezii si ce jucator la schimb
ADVERTISEMENT

Suntem în plină pademie de Covid însă fotbalul rămâne treaz măcar dintr-un singur punct de vedere, care nu implică luarea nici unei măsuri de protecție, ci doar existența fondurilor disponibile în conturile cluburilor.

Bayern Munchen, ofertă pentru Leroy Sane

După ce a donat o importantă sumă de bani pentru sprijinirea fotbalului din Germania, Bayern Munchen încearcă acum să își creioneze strategia pentru viitorul sezon.

ADVERTISEMENT

Bavarezii revin asupra unui obiectiv pe care l-au avut și vara trecută, dar care nu s-a putut atunci concretiza, deși și jucătorul ar fi fost de acord.

A fost dorit și vara trecută

Liderul din Bundesliga nu renunță la a-l aduce la Munchen pe internaționalul german Leroy Sane de la Manchester City. Jucătorul a fost accidentat o bună perioadă de vreme, dar nici nu mai face parte din planurile pentru primul unsprezece pentru antrenorul Pep Guardiola.

ADVERTISEMENT

Cei de la Bayern că Sane s-ar potrivi ca o mănușă pe partea dreaptă, unde ar putea fi noul Ribery și îl cunosc bine pe jucător de pe vremea când acesta se remarca în Bundesliga, la Schalke 04.

Bani și fundașul stânga Alaba la schimb

Bayern a pregătit o ofertă care arată foarte bine și care ar trebui să satisfacă, în mod normal, pretențiile șefilor lui City, mai ales că vorbim despre un jucător care aproape că nu a mai evoluat de un an.

ADVERTISEMENT

Concret, germanii sunt dispuși să ofere suma de 55 de milioane de euro plus internaționalul austriac David Alaba, care este titularul de fundaș stânga.

Benjamin Mendy a dezamăgit

Pe partea stângă Manchester City nu e tocmai bine acoperită, jucătorul adus cu surle și trâmbițe de la Monaco, Benjamin Mendy, fiind ba accidentat destul de multă vreme, fie a avut evoluții dezamăgitoare.

ADVERTISEMENT

Alaba este unul dintre cei mai buni jucători din Europa pe acest post și ani de zile a fost titular indiscutabil la gruparea bavareză, deci un jucător folositor pentru Pep Guardiola.

ADVERTISEMENT