Bayern Munchen mai aşteaptă o etapă pînă să ia titlul! Dortmund şi Schalke au cîştigat

Claudiu Melinte   
în Video
22/03/2014, 18:24
Bayern Munchen mai aşteaptă o etapă pînă să ia titlul! Dortmund şi Schalke au cîştigat GALERIE FOTO

UPDATE / Bayern mai are de aşteptat o singură etapă pînă să devină capioana Germaniei. Bavarezii au cîştigat cu 2-0 meciul din deplsarea de la Mainz, însă Dortmund şi Schalke au cîştigat şi ele la rîndul lor meciurile cu Hannover, respectiv, Braunschweig.

http://youtu.be/fnNBmkzaUjY

rezultate germania

Bayern poate cîştiga titul AZI în Bungesliga! Trupa pregătită de Guardiola a cîştigat partida cu Leverkusen din etapa trecută, bifînd astfel cel de-al 50-lea meci fără înfrîngere în Germania.  Dortmund a pierdut cu 1-2 pe teren propriu împotriva lui Gladbach. Principala contracandidată la titlu a pierdut surprinză tor etapa trecută, împotriva lui Gladbach, iar acest lucru a adus-o pe echipa din Munchen în situaţia de a cîştiga titlul cu 8 etape înainte de final.

Ca să cîştige titlul, Bayern trebuie să bifeze toate punctele din meciul cu Mainz, iar Dortmund şi Schalke să înregistreze orice alt rezultat în afară de victorie. În acest moment există 23 de puncte diferenţă între Bayern şi trupa pregătită de Klopp. Sezonul trecut Bayern a devenit capioana Germaniei în etapa 29.

Programul etapei 26:

ger

 

clas

Închide ×