Fotbal international

Bayern Munchen poate să câştige tripla pentru a doua oară. Ce jucători au prins succesul din 2013

22.08.2020 | 16:38
Bayern Munchen poate sa castige tripla pentru a doua oara Ce jucatori au prins succesul din 2013
ADVERTISEMENT

Manuel Neuer, portarul lui Bayern Munchen crede că actuala sa formație este mai tare decât cea care în 2013 a câștigat campionatul, Cupa Germaniei și Liga Campionilor.

Nemții pot să reușească încă o dată această performanță duminică, la Lisabona, în finala contra lui PSG.

ADVERTISEMENT

”Diferența față de 2013 este că acum avem mulți jucători dintre cei mai buni la toate nivelurile, pe când atunci am câștigat cu mai puțini jucători de top”, a declarat Neuer.

Neuer, Boateng, Martinez, Alaba și Muller reușeau tripla în 2013

Portarul german este unul dintre cei cinci jucători care erau în formația bavareză în 2013. Ceilalți sunt Jerome Boateng, Javi Martinez, David Alaba și Thomas Muller.

ADVERTISEMENT

Robert Lewandowski, vârful nemților, jucătorul cu cele mai multe goluri marcate în actuala ediție de Liga Campionilor (15) juca atunci pentru rivala Borussia Dortmund.

”Avem o clasă de jucători dincolo de cei 18 membri ai echipei, este fantastic ce jucători avem”, a adăugat campionul mondial din 2014, care a vorbit despre Philippe Coutinho și Thiago Alcantara. Conform presei, ei vor fi în primul 11 în finală.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Hansi Flick – secretul succesului lui Bayern

Deținătoare a Bundesligii și a Cupei Germaniei, Bayern Munchen joacă ultimul act după 21 de victorii, reușită pe care portarul o pune pe seama tehnicianului Hansi Flick.

Antrenorul nemților a ajuns în zece luni de la postul de interimar la cel de posibil realizator al celei de-a doua triple din istoria bavarezilor.

ADVERTISEMENT

”Ceea ce îl deosebește este abordarea calmă și echilibrată și munca sa cu echipa de antrenori. Întotdeauna suntem bine pregătiți și avem un plan. Nu poți urma decât o singură filosofie. El o stabilește și noi o punem în practică”, a încheiat căpitanul naționalei Germaniei.

ADVERTISEMENT