Probleme la Bayern. Ce a păţit James Rodriguez în meciul din ultima etapă

Sorin Dumitrescu   
în Fotbal international
26/11/2017, 22:01
Probleme la Bayern. Ce a păţit James Rodriguez în meciul din ultima etapă GALERIE FOTO

În ultima rundă din Bundesliga campioana Germaniei, Bayern Munchen, a pierdut primul meci de când pe bancă s-a întors veteranul Jupp Heynckes, omul triplei de mare răsunet campionat-Cupă-Liga Campionilor în urmă cu patru ani. Borussia Monchengladbach a dat lovitura, ce e drept pe propriul teren, impunându-se cu 2-1. Un eşec fără urmări deosebite pentru Bayern, care se menţine pe primul loc, tri puncte peste Leipzig.

Antrenorul cel mai în vârstă din Bundesliga, la cei peste 70 de ani ai săi, spune însă că nu este îngrijorat şi că singurul moment care a produs panică pe banca bavarezilor a fost ceea ce s-a întâmplat cu jucătorul columbian James Rodriguez pe parcursul primei reprize. De altminteri, sud-americanul nu a mai putut continua partida şi a fost înlocuit cu Friedl, o rezervă mai puţin folosită de Heynckes.

Este împrumutat de Real Madrid la Bayern Munchen

Rodriguez a primit o lovitură la cap în urma unui duel aerian, evident fără intenţie şi s-a prăbuşit pe gazon. Iniţial, stafful medical al lui Bayern a crezut că Rodriguez a căzut rău în urma săriturii, dar când au ajuns lângă jucător au înţeles repede că e vorba de ceva serios şi că trebuie dus la spital, pentru investigaţii. Lovitura primită de James fusese puternică şi cel mai probabil i-a produs o uşoară comoţie cerebrală. 

VEZI AICI ONLINE TOATE FAZELE MECIULUI, ECHIPELE DE START, CLASAMENTUL IN TIMP REAL

Jupp Heynckes, imediat informat asupra situaţiei lui Rodriguez, a declarat că fotbalistul nu mai ştia nici măcar cât era scorul în acel moment. Revenit acasă după investigaţiile de la spital, columbianul a anunţat pe contul său că este OK, dar cu toate acestea medicii lui Bayern au luat decizia de a-i interzice fotbalistului sosit de la Real Madrid sub formă de împrumut, să se antreneze timp de trei-patru zile.

 

Închide ×