Fotbal international

Bayern Munchen – RB Leipzig 1-0 în Bundesliga. Ribery salvează campioana. Video

19.12.2018 | 23:29
Bayern Munchen  RB Leipzig 10 in Bundesliga Ribery salveaza campioana Video

Bayern Munchen – RB Leipzig s-a jucat în etapa a 16-a din Bundesliga și a fost o partidă extrem de echilibrată. Bavarezii s-au impus cu 1-0 și au obţinut a patra victorie consecutivă în campionat. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 23:26 / Bavarezii au câștigat cu reușita francezului Franck Ribery, care a ajuns la 120 de goluri marcate pentru campioana Germaniei. În urma acestei victorii, Bayern s-a apropiat la 6 puncte de liderul Borussia Dortmund.


UPDATE, ora 20:47. Echipele de start în Bayern – RB Leipzig: 


Bayern Munchen dă semne de revenire după câteva rezultate slabe în campionat, motiv pentru care formaţia antrenată de Niko Kovac este la nouă puncte în spatele lui Borussia Dortmund, liderul din Bundesliga. Înainte de meciul cu RB Leipzig, campioana Germaniei şi-a aflat adversarul din optimile de finală din Liga Campionilor. Bavarezii se vor duela cu Liverpool în primăvară, dubla fiind unul dintre cele mai interesante meciuri din această fază a competiţiei.

Vezi ONLINE TV pe Digi Sport Bayern Munchen – RB Leipzig din Bundesliga LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK.RO

Bayern Munchen – RB Leipzig se va disputa miercuri, de la ora 21:30, în etapa a 16-a din Bundesliga, penultima a turului. Meciul de pe “Allianz Arena” va fi transmis în direct pe Digi Sport, iar toate golurile şi fazele importante vor fi transmise în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. În sezonul trecut, cele două formaţii şi-au împărţit victoriile. Bavarezii s-au impus pe teren propriu, scor 2-0, în timp ce RB Leipzig a câştigat în retur, scor 2-1.

Bayern Munchen - RB Leipzig se joacă în etapa a 16-a din Bundesliga. Cele două echipe sunt despărţite de două puncte
Bayern Munchen – RB Leipzig se joacă în etapa a 16-a din Bundesliga. Cele două echipe sunt despărţite de două puncte

RB Leipzig a suferit doar trei înfrângeri în campionat în actualul sezon şi ocupă locul patru, cu 28 de puncte, două mai puţin decât Bayern Munchen. Formaţia antrenată de Ralf Rangnick are cea mai bună defensivă din Budesliga, cu 14 goluri primite în 16 etape. În stagiunea trecută, echipa de pe “Red Bull Arena” a fost implicată în lupta la titlu, dar a pierdut contactul cu Bayern Munchen, campioana Germaniei, pe finalul sezonului, reuşind să rateze cele patru locuri care au dus în grupele Ligii Campionilor.

Tags: