Fotbal international

Bayern Munchen, reacție dură în cazul lui Ribery! „L-am anunţat că îi vom da o amendă mare”

Autor: Alexandru Năstase | 06.01.2019 | 14:20
Gestul lui Ribery nu a fost trecut cu vederea de conducerea nemților de la Bayern Munchen

Nemții de la Bayern Munchen n-au așteptat prea mult timp și au avut o reacție dură în urma derapajului lui Ribery! Conducerea bavarezilor a luat act de cazul jucătorului și l-a anunțat pe acesta că nu va scăpa de o amendă drastică în urma insultelor grosolane pe care le-a adresat fanilor care îl criticau pe rețelele de socializare.

“Am vorbit cu Franck şi l-am anunţat că îi vom da o amendă mare. El a acceptat situaţia”, a declarat directorul sportiv al grupării bavareze, Hasan Salihamidzic. “A folosit cuvinte pe care noi, FC Bayern, nu le putem accepta şi pe care Franck nu are dreptul de a le folosi, fiind un model pentru alţii şi jucător la FC Bayern”, a mai adăugat acesta.

Bayern Munchen, reacție dură în cazul lui Ribery! Ribery la restaurant
Ribery și-a comandat o friptură cu foiță de aur la un restaurant

Bayern Munchen, reacție dură în cazul lui Ribery!

Întregul scandal a pornit la milocul săptămânii atunci când fotbalistul francez a postat pe reţelele de socializare un clip în care apărea într-un restaurant. Nimic anormal până aici, doar că, fotbalistul a ales să-și comande o friptură acoperită cu foiţă de aur. Aproape imediat au apărut speculaţii cu privire la preţul fripturii şi comentarii injurioase la adresa jucătorului. Mai mult decât nervos, Ribery a reacţionat la două zile distanţă printr-un mesaj vulgar la adresa celor care l-au criticat.

“În 2019 punem punctul pe i. Să începem cu invidioșii și haterii, care s-au născut în urma unui prezervativ rupt. Să vă f** mamele și bunicile și tot arborele genealogic. Nu vă datorez nimic, tot succesul i se datorează lui Dumnezeu, mie și apropiaților, care au crezut în mine. Restul sunteți pietricele în șosetele mele”, e mesajul publicat de Ribery.

“Franck a fost înjurat şi insultat. Şi nu doar Franck, ci şi soţia sa însărcinată, copilul său şi mama sa, care în prezent este în spital, operată. Franck a vrut să se apere şi să îşi apere familia. Are tot dreptul să o facă, îl susţin în această privinţă, dar din nefericire a derapat total. Va fi însă o amendă mare”, a mai spus Salihamidzic.

  • 12 ani au trecut de când Ribery a semnat cu Bayern Munchen

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!