Fotbal international

BAYERN-REAL MADRID. VIDEO. Coşmar bavarez! Ronaldo a întors rezultatul după pauză! Jucător eliminat şi gol anulat în prelungiri!

UPDATE, ora 23:45 / Real Madrid s-a impus pe terenul lui Bayern Munchen, scor 2-1, după ce Cristiano Ronaldo a reuşit dubla în partea a doua. La pauză, bavarezii au avut 1-0, gol Vidal, acelaşi...
13.04.2017 | 00:01
BAYERNREAL MADRID VIDEO Cosmar bavarez Ronaldo a intors rezultatul dupa pauza Jucator eliminat si gol anulat in prelungiri

UPDATE, ora 23:45 / Real Madrid s-a impus pe terenul lui Bayern Munchen, scor 2-1, după ce Cristiano Ronaldo a reuşit dubla în partea a doua. La pauză, bavarezii au avut 1-0, gol Vidal, acelaşi care a ratat o lovitură de pedeapsă pe finalul reprizei. Javi Marinez a fost eliminat în minutul 60.


BAYERN MUNCHEN-REAL MADRID LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR SFERTURI DE FINALĂ. UPDATE. Cei doi antrenori s-au decis asupra titularilor. Zinedine Zidane are la dispoziţie tripleta BBC, Carlo Ancelotti forţează cu Muller vârf împins în locul accidentatului Lewandowski.

BAYERN – REAL MADRID 1-2 (Vidal 25 / Ronaldo 47, 77) VIDEO

* Vidal ratează o lovitură de la 11 metri în minutul 45+1.

* Javi Martinez este eliminat după un fault la Ronaldo. A luat două galbene în trei minute.

* Sergio Ramos a marcat în prelungiri, golul a fost anulat corect pentru ofsaid.

VEZI AICI MECIUL ONLINE

Capture

BAYERN MUNCHEN-REAL MADRID LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR SFERTURI DE FINALĂ. UPDATE, ORA 17:50. Lewandowski nu a putut fi recuperat şi nu joacă diseară, anunţă Bild. Polonezul nu a fost inclus în lotul de 18 pentru turul cu Real Madrid. Probabil titular în atacul nemţilor va fi Thomas Muller.

Capture

BAYERN MUNCHEN-REAL MADRID LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR SFERTURI DE FINALĂ. UPDATE, ORA 17:10. Premieră la meciul dintre Bayern şi Real. Madrilenii vor juca pentru prima oară în negru contra lui Bayern Munchen. Bavarezii vor avea tricouri roşii, şort alb şi jambieri roşii, astfel, Real Madrid nu poate juca în culorile obişnuite şi vor apela la negru.

BAYERN MUNCHEN-REAL MADRID LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR SFERTURI DE FINALĂ. UPDATE, ORA 13:20 / Incidentele petrecute aseară la Dortmund au pus în maximă alertă forţele de ordine din Germania. Măsurile de securitate pentru cele două meciuri care se joacă astăzi, la Dortmund şi la Munchen, au fost sporite. Astfel, 450 de poliţişti vor însoţi în permanenţă echipa lui Real Madrid. De asemenea, ruta pe care “galacticii” urmau să ajungă spre stadionul din Munchen a fost schimbată.

BAYERN MUNCHEN-REAL MADRID LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR SFERTURI DE FINALĂ. Sunt în continuare dubii în privinţa lui Robert Lewandowski. Carlo Ancelotti va lua o decizie în privinţa titularizării polonezului cu doar câteva ore înainte de startul partidei. “Dacă resimte dureri, nu va intra titular”, a anunţat Ancelotti.


BAYERN MUNCHEN-REAL MADRID LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR SFERTURI DE FINALĂ. Cel mai tare meci din sferturile de finală, Bayern Munchen-Real Madrid, se joacă miercuri, de la ora 21:45. Carlo Ancelotti este extrem de îngrijorat din cauza problemelor medicale pe care le au o parte dintre jucătorii de bază ai echipei.

BAYERN MUNCHEN-REAL MADRID LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR SFERTURI DE FINALĂ. O absenţă certă este cea a lui Mats Hummels. Internaţionalul german are probleme la gleznă şi nu va face parte din lotul pentru partida de miercuri. De altfel, şansele sunt foarte mici să fie recuperat şi pentru partida retur, de pe Santiago Bernabeu.

BAYERN MUNCHEN-REAL MADRID LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR SFERTURI DE FINALĂ. Marele semn de întrebare este legat de Robert Lewandowski. Atacantul polonez acuză dureri la umăr, după ce a căzut rău în meciul cu Borussia Dortmund din Bundesliga, scor 4-1. Lewandowski s-a antrenat doar 20 de minute în şedinţa de pregătire de marţi şi încă mai resimte dureri. Cel mai probabil va fi obligat să joace cu infiltraţii în partida cu Real Madrid.

BAYERN MUNCHEN-REAL MADRID LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR SFERTURI DE FINALĂ. Ceva mai bune sunt veştile în privinţa lui Manuel Neuer. Portarul lui Bayern este anunţat de presa germană ca fiind refăcut după intervenţia chirurgicală suferită în urmă cu o săptămână. Va fi titular în poarta formaţiei pregătite de Carlo Ancelotti.

BAYERN MUNCHEN-REAL MADRID LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR SFERTURI DE FINALĂ

BAYERN MUNCHEN-REAL MADRID LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR SFERTURI DE FINALĂ. Carlo Ancelotti recunoaşte că se teme de forţa ofensivă a celor de la Real Madrid. “Mi-ar plăcea ca Ronaldo să rămână pe bancă, pe Benzema l-aş prefera în tribună, iar Bale aş vrea să fie lăsat acasă”, a declarat antrenorul italian la conferinţa de presă.

BAYERN MUNCHEN-REAL MADRID LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR SFERTURI DE FINALĂ. Zinedine Zidane a insistat asupra faptului că tripleta sa este pregătită de meci: “BBC este gata pentru acest meci şi nu simte teamă faţă de adversar. Cei trei sunt nerăbdători să intre pe teren”.