Fotbal international

Bayern Munchen recunoaşte interesul pentru Leroy Sane! Bavarezii sunt gata pentru recordul de transfer din istoria clubului

25.05.2019 | 11:52
Bayern Munchen Leroy Sane poate fi lovitura verii pentru campioana Germaniei

Bayern Munchen recunoaşte în mod oficial, prin vocea preşedintelui Uli Hoeness, interesul foarte mare pe care îl are pentru internaţionalul german Leroy Sane. care se află su contract cu Manchester City. Leroy Sane, jucător pe care selecţionerul german Joachim Low pur şi simplu l-a ignorat vara trecută la turneul final al CM din Rusia, neincluzându-l în lot, nu are o situaţie prea confortabilă nici la Manchester City, unde Pep Guardiola nu îl foloseşte în mod constant.

Bayern Munchen recunoaşte interesul pentru Leroy Sane

Joi, Uli Hoeness a fost întrebat de presa germană dacă interesul pentru Leroy Sane este real, iar preşedintele lui Bayern a recunoscut pe loc acest lucru: “Este un jucător pentru care negociem la acest moment şi pe care sperăm să îl putem avea cât mai repede”. Bayern urmează să rezolve cât mai repede problema înlocuitorilor lui Frank Ribery şi Arjen Robben.

Leroy Sane este foarte nemulţumit de faptul că nu joacă în mod constant la Manchester City şi varianta Bayern Munchen este una mai mult decât salvatoare. Într-un fel, venind ca succesor al lui Robben, se repetă chiar istoria olandezului de acum un deceniu la Real Madrid, când a ales să semneze cu Bayern pentru că şansa de a prinde un loc de titular era mică şi alegerea sa s-a dovedit a fi cea mai inspirată, pentru că la Bayern s-a simţit excelent.

Bayern Munchen Leroy Sane ar fi recordul de transfer pentru bavarezi
Bayern Munchen Leroy Sane ar fi recordul de transfer pentru bavarezi

Cel mai scump jucător de la Bayern a costat 40 de milioane euro

Leroy Sane a fost cumpărat de Manchester City cu suma de 45 de milioane de euro de la Schalke 04. Deşi este un jucător cu evidente calităţi, tehnică şi viteză foarte bune, Sane nu a izbutit să devină titular pe Ettihad, mare parte din vină avându-l şi sistemul tactic în care joacă Guardiola, sistem care nu îl avantajează pe german.

Bayern este gata să arunce la coş vechile principii pe care s-a ghidat atâta vreme, de a nu cheltui sume extravagante pentru aducerea unui jucător. Cea mai mare sumă plătită până în prezent rămâne transferul lui Javi Martinez în 2014 de la Athletic Bilbao, pentru 40 de milioane euro, transfer efectuat în perioada Guardiola. Acum, pentru a-l avea pe Sane şefii lui Bayern i-au informat pe cei de la City că sunt gata să plătească 75 de milioane euro. Este de văzut ce vor spune, în primul rând Guardiola şi apoi arabii care patronează pe City.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri