Vedeta lui Bayern a fost victima unei escrocherii. Vezi cat a platit Lewandowski intr-un caz umanitar

Sorin Dumitrescu   
în Fotbal international
07/11/2017, 17:39
Vedeta lui Bayern a fost victima unei escrocherii. Vezi cat a platit Lewandowski intr-un caz umanitar GALERIE FOTO

Tabloidul german Bild dezvăluie modul în care starul polonez al lui Bayern Munchen, Robert Lewandowski, a fost escrocat cu suma de 23.561, în dorinţa sa de a face o faptă bună. Atacantul, care este cel mai adulat jucător în ţara sa,  este recunoscut pentru implicare sa frecvent în cazurile umanitare, fiind foarte sensibil la orice problemă de acest gen, în special când este vorba de copiii bolnavi. De altfel, Lewa nu este singurul dintre jucătorii naţionalei Poloniei care nu a rămas insensibil la aceste cazuri.

Michal Sienicki are 23 de ani şi s-a decis ca activitatea principală în viaţa sa să fie în sprijinul celor suferinzi şi nevoiaşi. Aşa încât se ocupă să popularizeze cazurile cu mare impact, singura modalitate de a putea strânge sume considerabile, necesare încercării de a salva vieţile celor care nu ar avea mijloace cum să efectueze tratamentele sau operaţiile respective. În urmă cu câteva luni a fost contactat de către o familie, care i-a cerut, cu lacrimi în ochi, să îi ajute pentru a salva viaţa băieţelului lor în vârstă de doi ani, despistat de doctori cu cancer la ochi.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Robert Lewandowski a fost convocat la Parchet

Imediat Sienicki a început campania de popularizare a cazului lui Ants Rudzki, care trebuia operat în Statele Unite, contra unei sume considerabile de aproape 350.000 de euro. A fost impresionat nu doar de drama puştiului, ci şi de faptul că părinţii i-au arătat că şi-au amanetat casa şi maşina şi au împrumutat bani de la prieteni, acoperind suma de 2200.000 de euro. Mai lipseau 130.000 de euro, motiv pentru care au apelat la ajutorul binevoitorilor.

Bayern Munchen. Robert Lewandowski, escrocat intr-o actiune caritabila (2)

Aflând de această poveste Robert Lewandowski a trimis în cont suma de 23.561 euro. Dar, surpriză. Pe fir a intrat poliţia şi organizatorul acţiunii, Michal Sienicki, a aflat cu stupoare că, de fapt, copilul nici nu există! A fost vorba de o escrocherie care avea ca scop obţinerea sumei de 130.000 de euro. Sienicki a anunţat că vor fi returnaţi banii celor care au donat şi a făcut o copie după plata efectuată de Lewandowski. Starul polonez a fost convocat ca martor de către Parchetul din Wroclaw, lucru confirmat de purtătorul de cuvânt al acestei instituţii.

Închide ×