Sport

Bayern Munchen s-a decis! Ce se întâmplă cu Julian Nagelsmann după ultimele rezultate ale bavarezilor!

Bayern Munchen traversează o perioadă de criză, fără succes de patru etape în Bundesliga. Bavarezii s-au decis asupra viitorului lui Julian Nagelsmann.
20.09.2022 | 07:58
Bayern Munchen sa decis Ce se intampla cu Julian Nagelsmann dupa ultimele rezultate ale bavarezilor
Conducerea lui Bayern dă asigurări că nu se pune problema demiterii lui Julian Nagelsmann. foto: hepta
ADVERTISEMENT

Bayern Munchen e în acest moment doar o umbră a formației care impresionat sezonul trecut. Bavarezii nu au mai câștigat de patru etape în Bundesliga și sunt la 7 puncte distanță de liderul surpriză al campionatului, Union Berlin. Cu toate astea, conducerea clubului îi acordă credit în continuare antrenorului Julian Nagelsmann.

Bayern Munchen s-a decis! Ce se întâmplă cu viitorul lui Julian Nagelsmann pe banca bavarezilor!

Bayern are cel mai slab start de sezon din ultimii ani. Bavarezii sunt pe 5 în Bundesliga, după 7 etape, iar în ultimul meci s-au înclinat în fața celor de la Augsburg, scor 0-1. Totuși, conducerea campioanei Germaniei îi oferă încredere celui mai tânăr tehnician din Bundesliga.

ADVERTISEMENT

Nu nu ne interesează alți antrenori la momentul actual. Suntem în continuare convinși total de valoarea lui Julian. Trebuie să ne revenim.

Imediat cum începem din nou campionatul, împotriva lui Leverkusen, trebuie să fim dedicați sută la sută și concentrați să câștigăm”, a declarat directorul sportiv a echipei, Oliver Kahn, citat de renumitul jurnalist Fabrizio Romano.

ADVERTISEMENT

Bayern Munchen a egalat un record vechi de 21 de ani! Ultima oară când bavarezii au bifat patru partide consecutive fără victorie în Bundesliga se întâmpla în 2001. Startul slab de sezon însă nu ar trebui să pună în pericol titlul, lupta fiind abia la început. Iar distanța față de liderul de conjunctură e una infimă! În timp ce în Liga Campionilor, campioana Germaniei are maxim de puncte după primele două etape!

Thomas Tuchel, vehiculat ca potențial înlocuitor pentru Julian Nagelsmann

Ultimele rezultate obținute de Bayern Munchen nu au făcut decât să dea curs mai multor speculații și zvonuri privind un eventual înlocuitor al lui Julian Nagelsmann.

ADVERTISEMENT

Iar primul pe listă e antrenor ce tocmai a fost demis. E vorba de Thomas Tuchel, cel care a impresionat în Bundesliga la Mainz și Borussia Dortmund, dar care s-a despărțit recent de câștigătoarea Ligii Campionilor din 2021, Chelsea.

Tuchel e apreciat în Germania pentru treaba excelentă pe care a făcut-o la Mainz și Dortmund și nu de puține ori a fost comparat cu Jurgen Klopp, cei doi având un parcurs asemănător în cariera de antrenori.

ADVERTISEMENT

Următorul meci al celor de la Bayern Munchen e pe data de 30 septembrie, în etapa cu numărul 8 din Bundesliga, contra rivalilor de la Bayer Leverkusen.

ADVERTISEMENT