Bayern Munchen îl transferă definitiv pe James! Cât valorează clauza din contract

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
14/02/2018, 16:28
Bayern Munchen îl transferă definitiv pe James! Cât valorează clauza din contract

James Rodriguez a fost cedat sub formă de împrumut de Real Madrid la Bayern Munchen în perioada de transferuri din vară. Internaţionalul columbian este apreciat de cinducătorii clubului bavarez şi sunt dispuşi să-l transfere definitiv în vară.

În contractul de împrumut al jucătorului există o clauză de 70 de milioane de euro, sumă pe care Bayern Munchen este nevoită să o plătească dacă vor să-l transfere definitiv. Conform presei din Germania, bavarezii iau în calcul ca în vară să activeze opţiunea de cumpărare.

James Rodriguez, împrumutat la Bayern Munchen până în 2019

Bayern Munchen se va duela cu Beşiktaş în optimile de finală ale Ligii Campionilor, iar James Rodriguez le-ar fi spus apropiaţilor, potrivit presei din Germania, că şi-ar dori ca Real Madrid să treacă de PSG pentru a-i înfrunta în faza sferturilor de finală. 

În actualul sezon, James Rodriguez a jucat 24 de mecuri, în toate competiţiile, pentru Bayern Munchen. Mijlocaşul ofensiv de 26 de ani a marcat patru goluri şi a oferit opt pase decisive pentru formaţia bavareză. Internaţionalul columbian a fost împrumutat de Real Madrid pentru următoarele două sezoane.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.