Bayern Munchen îl transferă definitiv pe James! Cât valorează clauza din contract

bayern munchen, james rodriguez, real madrid, allianz arena

Bayern Munchen este hotărâtă să-l transfere definitiv pe James Rodriguez. Bavarezii sunt dispuşi să activeze clauza aflată în contractul de împrumut încheiat cu Real Madrid.

James Rodriguez a fost cedat sub formă de împrumut de Real Madrid la Bayern Munchen în perioada de transferuri din vară. Internaţionalul columbian este apreciat de cinducătorii clubului bavarez şi sunt dispuşi să-l transfere definitiv în vară.

În contractul de împrumut al jucătorului există o clauză de 70 de milioane de euro, sumă pe care Bayern Munchen este nevoită să o plătească dacă vor să-l transfere definitiv. Conform presei din Germania, bavarezii iau în calcul ca în vară să activeze opţiunea de cumpărare.

James Rodriguez, împrumutat la Bayern Munchen până în 2019

Bayern Munchen se va duela cu Beşiktaş în optimile de finală ale Ligii Campionilor, iar James Rodriguez le-ar fi spus apropiaţilor, potrivit presei din Germania, că şi-ar dori ca Real Madrid să treacă de PSG pentru a-i înfrunta în faza sferturilor de finală. 

În actualul sezon, James Rodriguez a jucat 24 de mecuri, în toate competiţiile, pentru Bayern Munchen. Mijlocaşul ofensiv de 26 de ani a marcat patru goluri şi a oferit opt pase decisive pentru formaţia bavareză. Internaţionalul columbian a fost împrumutat de Real Madrid pentru următoarele două sezoane.