Bayern Munchen se desparte de un mare talent! Starul va fi cedat la AC Milan după un sezon dezamăgitor

După un sezon în care Bayern Munchen a avut rezultate sub pretenţiile sale în Liga Campionilor, Carlo Ancelotti nu stă pe gânduri şi ia măsuri drastice. Primul vizat a fost Douglas Costa, fostul elev al lui Mircea Lucescu la Şahtar. Brazilianul a fost modest în sezonul 2016-2017, iar Ancelotti a decis să renunţe la el pentru următoarea stagiune. Costa a fost împrumutat la Juventus, pentru şase milioane de euro.

BAYERN MUNCHEN TRANSFER. Al doilea jucător trecut pe lista indezirabililor este Renato Sanches, care nu a reuşit să se impună în sezonul trecut şi a fost mai mult rezervă. Fotbalistul de 19 ani, adus de la Benfica Lisabona pentru 35 de milioane de euro, a fost trecut pe lista de transferuri. Prima variantă pentru fotbalistul portughez, campion european în 2016, ar fi AC Milan, care a făcut deja o ofertă.

BAYERN MUNCHEN TRANSFER. Singura dilemă pentru cei de la Bayern Munchen rămâne legată de modul în care ar urma să îl cedeze pe Sances. Italienii ar vrea un transfer definitiv şi oferă 35 de milioane de euro, aceeaşi pe care a plătit-o Bayern Munchen celor de la Benfica Lisabona. De partea cealaltă, oficialii bavarezi se gândesc să îl lase pe Sanches sub formă de împrumut, în speranţa că jucătorul "va exploda" în Serie A.

În sezonul trecut de Bundesliga, Renato Sanches a jucat în 17 meciuri pentru Bayern Munchen, iar cifrele sale sunt dezamăgitoare. Zero goluri şi zero pase de gol. Nici în Liga Campionilor nu a reuşit Sanches să îşi treacă vreo reuşită în cont şi nici vreun assist.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091