Sport

Bayern Munchen stă pe un butoi cu pulbere! Nici măcar victoria cu Barcelona nu a liniștit apele în Bavaria

Bayern a câștigat derby-ul grupei C din Liga Campionilor, contra Barcelonei, dar lucrurile sunt departe de a se fi liniștit.
15.09.2022 | 09:33
Bayern Munchen sta pe un butoi cu pulbere Nici macar victoria cu Barcelona nu a linistit apele in Bavaria
Nici măcar victoria cu Barcelona nu a liniștit apele la Bayern Munchen. foto: Twitter UEFA
ADVERTISEMENT

Bayern Munchen s-a impus în derby-ul grupei C din Liga Campionilor, 2-0 cu Barcelona, dar tensiunea încă există în vestiarul bavarezilor. Nemulțumirile pleacă de la jucătorii care au evoluat mai puțin în acest start de sezon. Goretzka și Sane sunt în rolurile principale!

Bayern câștigă contra Barcelonei, dar apele încă sunt agitate în Bavaria!

Bayern Munchen și-a consolidat primul loc în grupa C, dar mai importantă decât atât e victoria contra Barcelonei, scor 2-0. În ciuda succesului, tensiunile din vestiarul bavarezilor încă există. Totul e cauzat de faptul că unii jucători nu sunt împăcați cu statutul de rezervă pe care-l au.

ADVERTISEMENT

Iar printre cei nemulțumiți se numără unul din oamenii importanți ai echipei și jucător de echipa națională, germanul Leon Goretzka. Acesta a evoluat în repriza secundă, înlocuindu-l la pauză pe Marcel Sabitzer. Internaționalul german a ținut însă să nege aceste lucruri, afirmând că totul sunt doar “lucruri inventate de presă”:

“N-aș fi vrut să vorbesc. Dar nu mai pot. Am făcut o afirmație și mi-a fost interpretată deplasat. N-avem probleme în vestiar, n-am absolut nimic cu antrenorul. Totul ce a apărut în presă este «fabricat». Am fost accidentat, am lipsit șase săptămâni, iar sâmbătă, cu VfB Stuttgart, am jucat 90 de minute. Era normal ca astăzi să nu fiu titular”, a declarat Goretzka pentru tabloidul Bild.

ADVERTISEMENT

Tensiunile la Bayern Munchen sunt cauzate și de ultimele rezultate. Victoria cu Barcelona doar a mai îndulcit “amarul” lăsat de evoluțiile din ultima perioadă. Lucru recunoscut chiar de către unul din veteranii și căpitanii Bayernului, Thomas Muller, cel care în ziua meciului cu Barcelona a împlinit 33 de ani.

“Va mai trece multă vreme până ce vom reuși să compensăm plecarea acestui atacant extraordinar “a declarat unul din cei mai vechi jucători din lotul campioanei Germaniei.

ADVERTISEMENT

Oliver Kahn confirmă însă situația tensionată de la Bayern Munchen

Fostul portar al bavarezilor și a naționalei Germaniei, legendarul Oliver Kahn, actualul director sportiv al campioanei Germaniei, ține parcă să dea curs zvonurilor, declarând scurt: ” Așa este aproape întotdeauna la Bayern“. Aspect care tinde să dea crezare speculațiilor create în ultima perioadă.

Iar un alt episod care vine să alimenteze și mai mult aceste zvonuri s-a petrecut pe finalul partidei de pe Allianz Arena. Cu 10 minute înainte de finalul meciului, Leroy Sane a fost schimbat, iar internaționalul german a aruncat nervos o sticlă cu apă. Pesemne că înlocuiea nu a fost deloc pe placul vedetei lui Bayern Munchen.

ADVERTISEMENT

Bayern a ajuns la 30 de meciuri consecutive fără eșec în faza grupelor Ligii Campionilor, cu 27 de victorii și trei remize. Bavarezii au egalat astfel recordul deținut de Real Madrid, în perioada 2012-2017.

ADVERTISEMENT