Fotbal international

Bayern Munchen vrea un fotbalist de pe lista lui Real Madrid. Câți bani poate costa transferul

03.12.2020 | 13:21
Bayern Munchen vrea un fotbalist de pe lista lui Real Madrid Cati bani poate costa transferul
ADVERTISEMENT

Nemții își doresc un fotbalist francez care se află și în vederile celor de la Real Madrid. 50 de milioane de euro valorează Camavinga, însă echipa la care joacă a refuzat în trecut o ofertă de 80 de milioane de euro pentru el.

Bayern Munchen are rezultate foarte bune în Liga Campionilor și se află pe primul loc în campionatul Germaniei. Nemții se gândesc la viitor și și-au manifestat interesul pentru mai mulți fotbaliști tineri, printre care se află și Eduardo Camavinga, jucător ce este pe lista celor de la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Calificată în faza următoare a Ligii Campionilor și aflată pe primul loc în Germania, Bayern Munchen se gândește la viitor. Echipa din Germania vrea să-și întărească linia de mijloc cu  câțiva fotbaliști de perspectivă, care au demonstrat că au valoare la cel mai înalt nivel.

50 de milioane de euro costă Camavinga

Eduardo Camavinga (18 ani), internațional francez care se află în vederile lui Real Madrid, este primul pe lista de priorități a echipei lui Hansi Flick, potrivit AS.

ADVERTISEMENT

Acum un an, Real Madrid i-a oferit lui Rennes 80 de milioane de euro pentru jucător. Contractul mijlocașului cu francezii se termină în 2022. Acesta a bifat 13 meciuri și un gol în actualul sezon, în toate competițiile. Echipa din Germania va avea un concurent tare în disputa pentru aducerea lui Eduardo Camavinga. Real Madrid nu vrea să renunțe la el și le va face o nouă ofertă francezilor în vara anului următor.

Florian Neuhaus (23 de ani), fotbalist la Borussiei Monchengladbach s-a apucat de fotbal la rivala locală a lui Bayern Munchen, TSV 1860 Munchen. Fotbalistul a ajuns în 2017 la ‘Gladbach și după ce a fost împrumutat la Dusseldorf, Neuhaus a ajuns titular în echipa lui Marco Rose. În actuala stagiune a înscris de patru ori și a dat trei pase de gol, iar datorită prestațiile sale a ajuns la naționala Germaniei.

ADVERTISEMENT

Bayern mai are și alți fotbaliști pe listă

Colegul lui Neuhaus, internaționalul elvețian Denis Zakaria (24 de ani) se află și el pe lista echipei din Germania. Adus în 2017  de la Young Boys pentru 12 milioane de euro, jucătorul cu origini congoleze a bifat 100 de jocuri pentru Borussia Monchengladbach, el a marcat opt goluri și a dat șase pase decisive.

Bayern Munchen îl vrea și pe Lucien Agoume (18 ani). Jucătorul s-a apucat de fotbal la Sochaux. Francezul a fost achziționat de Inter  Milano care a dat pe el 4,5 milioane de euro, iar în actuala stagiune a fost împrumutat la Spezia, formație la care a jucat de trei ori. Agoume a evoluat la toate loturile naționale de tineret ale Franței, iar acum joacă la formația sub 19 ani a Cocoșului Galic.

ADVERTISEMENT

La 50 de milioane de euro este cotat Eduardo Camavinga, conform Transfermarkt. 28 de milioane de euro valorează Florian Neuhaus, iar Denis Zakaria 40 de milioane de euro. Pe site-urile de specialitate Lucien Agoume este cotat la 3,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT