Bayern Munchen revoluţionează viaţa pe stadion. Nemţii le-au pregătit o surpriză fanilor

FC Bayern, Marriott, Galerie Foto

Bayern Munchen vrea să le ofere condiţii de lux fanilor care îşi vor achiziţiona bilete în loja stadionului din sezoanele viitoare.

Formaţia bavareză vrea să le ofere condiţii de lux celor care îşi achiziţionează bilete în zona VIP pentru a urmării partidele de pe Allianz Arena. Oficialii campioanei Germaniei sunt decis să revoluţioneze viaţa pe stadioane, după o ofertă primită din partea lanţului hotelier Marriott.

Nemţii au ajuns la un acord cu compania din S.U.A. pentru construirea unei serii de camere de lux în incinta stadionului. Oficialii bavarezi vor să ofere o experienţă unică fanilor de pe Allianz Arena, cei care vor putea să-şi vadă favoriţii dintr-un pat confortabil.

Proiectul gândit de Bayern Munchen demarează în 2018

Camerele oferite de Marriott vor avea diferite facilităţi, printre care un şemineu, cocktail-uri personalizate şi un design mobilier de ultimă generaţie. Acordul dintre Bayern şi firma de peste Ocean a fost semnat în această perioadă, însă detaliile despre data inaugurării sau preţul pe noapte nu au fost încă oferite.

"Suntem mândrii să anunţăm că două mărci de renume, precum Courtyard Marriott şi FC Bayer vor face parte dintre-un proiect pe termen lung. Marriott International este cel mai mare lanţ hotelier din lume şi FC Bayern unul dintre cele mai de succes cluburi de fotbal din lume", a spus Karl-Heinz Rummenigge, unul dintre oficialii echipei.