Bayern Munchen revoluţionează viaţa pe stadion. Nemţii le-au pregătit o surpriză fanilor

Tibi Demeter   
in Cele mai citite
12/02/2018, 20:02
Bayern Munchen revoluţionează viaţa pe stadion. Nemţii le-au pregătit o surpriză fanilor

Formaţia bavareză vrea să le ofere condiţii de lux celor care îşi achiziţionează bilete în zona VIP pentru a urmării partidele de pe Allianz Arena. Oficialii campioanei Germaniei sunt decis să revoluţioneze viaţa pe stadioane, după o ofertă primită din partea lanţului hotelier Marriott.

Nemţii au ajuns la un acord cu compania din S.U.A. pentru construirea unei serii de camere de lux în incinta stadionului. Oficialii bavarezi vor să ofere o experienţă unică fanilor de pe Allianz Arena, cei care vor putea să-şi vadă favoriţii dintr-un pat confortabil.

Proiectul gândit de Bayern Munchen demarează în 2018

Camerele oferite de Marriott vor avea diferite facilităţi, printre care un şemineu, cocktail-uri personalizate şi un design mobilier de ultimă generaţie. Acordul dintre Bayern şi firma de peste Ocean a fost semnat în această perioadă, însă detaliile despre data inaugurării sau preţul pe noapte nu au fost încă oferite.

“Suntem mândrii să anunţăm că două mărci de renume, precum Courtyard Marriott şi FC Bayer vor face parte dintre-un proiect pe termen lung. Marriott International este cel mai mare lanţ hotelier din lume şi FC Bayern unul dintre cele mai de succes cluburi de fotbal din lume”, a spus Karl-Heinz Rummenigge, unul dintre oficialii echipei.

Ştirea MOMENTULUI

Mutu va antrena în Emirate! “Am vorbit cu el, a mai avut oferte”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.