Bază aeriană turcă folosită de NATO, înconjurată de peste 7.000 de poliţişti. Presa speculează despre o nouă tentativă de lovitură de stat

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
31/07/2016, 12:51
Bază aeriană turcă folosită de NATO, înconjurată de peste 7.000 de poliţişti. Presa speculează despre o nouă tentativă de lovitură de stat

Peste 7.000 de poliţişti turci au înconjurat şi au blocat accesul la baza aeriană Incirlik, care este folosită de aliaţii NATO pentru a lansa operaţiuni spre Orientul Mijlociu.

Între timp, presa turcă speculează despre o nouă tentativă de lovitură de stat, iar executivul a explicat că operaţiunea este doar o simplă verificare a măsurilor de Securitate.

”Am terminat o inspecţie de securitate generală. Nu am găsit nimic”, a explicat ministrul Afacerilor Europene din Turcia. Martorii au descris câteva mii de poliţişti cu arme semiautomate şi vehicule blindate, care au înconjurat baza aeriană încă de la primele ore ale dimineţii.

Sursa: Antena 3.ro

Ştirea MOMENTULUI

Gnohere, în presa luxemburgheză: “Nu îmi place echipa din Cluj. Sunt aroganţi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×