News

Incendiu la baza sportivă FCSB din Berceni. Cine era persoana care a murit carbonizată. Reacția lui Gigi Becali. Update

31.03.2021 | 18:23
Incendiu la baza sportiva FCSB din Berceni Cine era persoana care a murit carbonizata Reactia lui Gigi Becali Update
Incendiul s-a produs în noaptea de marți spre miercuri. La fața locului au intervenit mai multe autospeciale. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O persoană și-a pierdut viața și alte două au fost grav rănite în urma incendiului produs în noaptea de marți spre miercuri la baza sportivă FCSB din Berceni. Potrivit ISU București, la fața locului au intervenit mai multe autospeciale.

Ce spune Gigi Becali despre incendiul izbucnit la baza FCSB de la Berceni

UPDATE, 31 martie, ora 18:11 / Gigi Becali a oferit o primă reacție despre incendiul izbucnit miercuri dimineața la baza FCSB de la Berceni, incendiu în care și-a pierdut viața o persoană.

ADVERTISEMENT

„Nu știu de ce s-a produs incendiul. Știți că eu am decis să am grijă de mai mulți oameni nevoiași. Le-am oferit casă, masă și pat. Dar, nu au voie să fumeze acolo. Asta este regula mea. Eu le ofer aceste condiții, dar nu stau lângă ei ca să-i păzesc. Nu sunt paznic!

Clădirea în care stau jucătorii este mai departe față de celelalte. Nu au avut ei nicio problemă. Dar, celor de acolo, din clădirile în care stau oamenii nevoiași le-am spus clar că-l dau afară imediat pe ăla care fumează!”, a declarat Gigi Becali pentru Digisport.

ADVERTISEMENT

Persoana decedată locuia în clădirile construite de Gigi Becali

UPDATE, 31 martie, ora 13:03 / S-a aflat cine era persoana care s-a stins în urma incendiului izbucnit la baza sportivă din Berceni a celor de la FCSB. Victima era un bărbat, asistat social, care locuia într-una din clădirile de locuințe în care Gigi Becali lăsă să stea oameni fără posibilități financiare.


ȘTIRE INIȚIALĂ, 31 martie, ora 07:56 /

Flăcările au izbucnit la primul etaj al unui complex de locuinţe din incinta bazei construite în locul unei fabrici de betoane și s-au extins în trei camere stil garsonieră.

ADVERTISEMENT

Până la sosirea echipajelor, aproximativ 50 de persoane au fost evacuate. În cauză a fost demarată o anchetă și urmează să se stabilească împrejurările exacte în care s-a produs nefericitul incident.

Incendiu la baza sportivă FCSB din Berceni. O persoană a fost găsită carbonizată

Incendiul de la etajul 1 s-a desfășurat în 3 camere, pe o suprafață de aproximativ 100 mp. Am intervenit cu 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de salvare de la înălțime, de descarcerare, şi 3 echipaje de prim ajutor unul fiind de terapie intensivă mobilă. 

ADVERTISEMENT

Victime: o persoană carbonizată decedată, două persoane care au solicitat prim ajutor fără transport la spital.

Cauza incendiului e în curs de stabilire. Camerele erau stil garsonieră, locuite, s-au evacuat aproximativ 50 de persoane până la sosirea echipajelor”, a transmis ISU București.

Baza sportivă din Berceni a fost inaugurată în 2016

Construită în locul unei fabrici de betoane, baza sportivă FCSB din Berceni a fost inaugurată în 2016 și face parte din planul de organizare al Campionatului European 2020, amânat până în vara acestui an.

Acolo era o fabrică de betoane pe vremea comuniștilor, dar și mai multe blocuri pentru muncitorii de acolo. Toată afacerea a fost preluată de nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, cel care are acum tot terenul din zona Berceni”, au dezvăluit surse din cadrul clubului pentru gsp.ro.

Baza este dotată cu patru terenuri de iarbă naturală și trei artificiale, spații de cazare pentru jucători, săli de mese, săli de sport și săli de conferință. Peste 2,5 milioane de euro ar fi investit până acum patronul Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 1,75 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: