Cele mai citite

BBC-ul revine pe teren la Real! De când nu au mai jucat cei trei împreună

Real Madrid are probleme mari în această perioadă, însă Zinedine Zidane se poate bucura în sfârşit de prezenţa tripletei BBC.
20.01.2018 | 21:06
BBC-ul revine pe teren la Real! De când nu au mai jucat cei trei împreună
ADVERTISEMENT

Formaţia de pe Santiago Bernabeu mai are doar şanse matematice la câştigarea titlului în La Liga, dar lucrurile s-ar putea schimba pentru Zinedine Zidane în Champions League şi Cupa Spaniei, după ce Benzema, Ronaldo şi Bale sunt în sfârşit toţi trei apţi de joc.

“Este extraordinar să-i avem din nou la dispoziţie pe toţi, după atât de mult timp. Vom aştepta şi vom decide mâine cine va juca, dar acum avem o opţiune în plus în atac”, a declarat Zidane, înaintea meciului Real Madrid – La Coruna.

Bale, Ronaldo ş Benzema nu au mai jucat împreună din aprilie

Cei trei fantastici din atacul madrilenilor au evoluat ultima dată împreună în partida de pe teren propriu cu Barcelona, pe 23 aprilie 2017. Trupa a pregătită de Zidane a pierdut atunci cu 3-2, după ce Gareth Bale a părăsit terenul accidentat în prima repriză.

ADVERTISEMENT

Bale, Ronaldo şI Benzema ar putea aduce schimbarea de care are nevoie campioana Europei, într-un sezon dificil, în special pe plan ofensiv. Trupa de pe Bernabeu a marcat doar 32 de goluri în campionat şi este doar pe locul patru la goluri înscrise.

35% din meciuri a bifat tripleta BBC din 2013 până în prezent

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri