News

BCR, anunț de ULTIMA ORĂ! Toți clienții sunt afectați de decizie

16.05.2019 | 20:36
BCR anunt de ULTIMA ORA Toti clientii sunt afectati de decizie

Banca Comercială Română (BCR) anunță că va opri temporar serviciile de Internet și Mobile Banking, în noaptea de joi, 17 mai.

BCR, anunț de ultima oră

Banca Comercială Română a anunțat că serviciile de Internet și Mobile Banking vor fi offine pentru update-uri la sistemul informatic. Serviciile vor fi oprite temporar în noaptea de joi, 17 mai. Intervalul orar stabilir pentru aceste update-uri este 22.45 – 01.15, durata fiind de 2 ore și 30 de minute

Cardurile BCR nu vor putea fi utilizate în rețeau BCR, dar nici în alte rețele. În intervalul orar 22.45 – 01.15, nu vor putea fi utilizate ATM-uri (Bancomate), MFM-uri (Maşini multifuncţionale) şi POS. În plus, nici aplicațiile băncii George/George Go nu vor putea efectua operațiuni specifice cardului, cum ar fi: blocare card, deblocare card, modificări limite tranzacţionare (ATM/POS), rambursare card de credit, tranzacţiile la ASV-uri (automate de schimb valutar). “Pentru informaţii mai detaliate, clienţii pot apela gratuit Contact Center-ul BCR la 0800.801.227, apelabil gratuit din orice reţea naţională sau +4 021.407.42.00 apelabil din străinătate la tarif normal”, precizează BCR pe site-ul propriu.

În ultimele luni, cât și în anii precedenți, BCR, a oprit în repetate rânduri s erviciile de Internet și Mobile Banking. BCR, a oprit temporar serviciul informatic și în urmă cu un an. Atunci BCR a oprit temporar sistemul de carduri pentru a realiza o serie de operațiuni de mentenanță. În intervalul orar 23.00 – 5.00, pe 24 martie 2018 nu s-au putut efectua tranzacții în rețeaua BCR deoarece bancomatele, aparatele multifucționale și ghișeele automate au fost afectate. ATM -urile, POS-urile și pățile cu cardurile au funcționat normal.

Tot în urmă cu un an, în luna mai, BCR a oprit temporar sistemul de carduri pentru a realiza o serie de operațiuni care și-au dorit îmbunătățirea performanțelor. Tranzacțiile la APT (ghișee automate) au putut fi folosite doar cu autentificare cu cartonaș cu cod de bare. În același timp, tranzacțiile la ASV – uri (automatele de schimb valutar) nu au putut fi efectuate în intervalul orar 22.30 și 6.00, duminică spre luni.

BCR anunț de ultima oră
BCR anunță că serviciile de Internet și Internet Banking se vor opri temporar, joi
Sursa foto: hepta.ro

BCR, o bancă foarte folosită de români

Banca Comercială Română este membră a Erste Group, unul dintre grupurile financiare care oferă o gamă completă de produse și servicii financiare. BCR are o rețea de 22 de centre de afaceri și 22 de birouri mobile dedicate companiilor. Erste Group este unul dintre cei mai importanți furnizori de servici financiare din estul Uniunii Eurpene.

Clienţii BCR au la dispoziţie peste 2.600 de bancomate şi POS , 7.800 de terminale pentru plata cu cardul la comercianţi. În plus, clienții BCR beneficiază de servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking si E-commerce.

Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic...
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă....
Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă. Prin ce incident grav trecuse la începutul anului
Nu poate, oricât ar încerca! Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi...
Nu poate, oricât ar încerca! Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea! Detaliul neştiut despre milionarul român
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”