News

BCR anunţă schimbări mari! Ce avantaje au clienţii, de acum

17.06.2019 | 12:27
BCR anunta schimbari mari Ce avantaje au clientii de acum

BCR are vești importante

pentru toți românii care folosesc serviciul de banking George. În jur de 500.000 de clienți ai băncii sunt afectați de schimbarea pe care o anunță Banca Comercială Română. Cei care vor să facă afaceri și au încredere în BCR, vor putea accesa un program special prin George Store.

BCR continuă digitalizarea

La Festivalul de tehnologie Techsylvania de la Cluj Napoca, șefii BCR au anunțat lansarea programul de accelerare a business-urilor tech. Partenerii BCR și furnizorii de servicii vor putea ca prin intermediul George Store să vină cu soluții inovatoare și propriile aplicații financiare pentru clienții acestei bănci.

Tot la festivalul cu pricina din Cluj Napoca, BCR a anunțat și lansarea George Pay, o multitudine de forme de plată online care cuprinde transferuri bancare în lei sau valută, plăți ale facturilor ori alte plăți instante. Programul este compatibil cu sistemele Android și iOS. Numele George a fost ales după numele primului pilot automat din aviație inventat acum o sută de ani.

BCR este una din cele mai importante bănci din România și estul Europei. Sursa foto: bankingnews.ro.

Planul lui Sergiu Manea, CEO BCR

BCR este una dintre cele mai puternice, deci importante, bănci din România, membră a Erste Group. Grupul este prezent în estul Europei în țări precum Austria, Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria, Croația și Serbia.  „Sunt lucruri pe care le facem intern pentru a ajunge la aceste rezultate vizibile din afară.

Apoi, pe partea de tech, esența este George peste care vom construi un ecosistem. Ca să putem fi relevanți, va trebui să schimbăm rapid modul de a face lucrurile în interiorul băncii, să facem digitalizare în core. Asta înseamnă că atunci când tu faci o tranzacție în George, ea să fie procesată automat până în spate, adică să nu fie doar user experience, ci full in experience.

De ce e important să fim digital to the core? Pentru că e mai sigur, mai rapid și mai eficient”, a declarat Sergiu Manea, CEO BCR pentru republica.ro.