News
notix pixel id

BCR majorează comisioanele. Cu cât vor plăti mai mult clienții băncii

13.04.2019 | 16:17
BCR majoreaza comisioanele! Cu cat cresc acestea!

Banca Comercială Română (BCR) vine cu vești proaste pentru clienții săi! Pentru a-și descuraja proprii clienți să mai apeleze la angajații băncii, conducerea instituției a decis să majoreze comisioanele! Majorările nu sunt deloc de neglijat!

BCR majorează comisioanele chiar și cu 400%

BCR le-a transmis clienţilor o notificare prin care îi anunţă că majorează, începând cu data de 25 iunie 2019, comisioanele la ghişeu şi prin Phone Banking, într-o mişcare prin care încearcă să descurajeze clienţii să mai apeleze la angajaţii băncii. În schimb, banca îi încurajează pe clienţi să folosească noua platformă de internet banking George.

”Modificăm comisioanele la ghişeu şi prin Phone Banking Ne dorim să eficientizăm timpul de care dispunem în unităţi, astfel că o serie de comisioane legate de operaţiunile la ghişeu au fost modificate. Timpul câştigat îl vom putea folosi astfel în găsirea celor mai bune soluţii pentru nevoile dumneavoastră mai complexe cum ar fi: planificarea resurselor financiare pe termen mediu sau lung sau alegerea celei mai bune variante de finanţare”, arată notificarea trimisă de BCR clienţilor.

Comisioane BCR
Unele comisioane BCR crescu si cu 400%

Pentru retragerea de la ghișeu a unei sume de 3000 de lei, comisionul va fi de 60 de lei

În prezent, comisionul de retragere de numerar de la ghișeul băncii este de 1%, minim 15 lei. De acum, comisionul se va dubla 2%, minim 15 lei, dacă suma retrasă este mai mică de 3.000 de lei. Mai exact, o persoană care va retrage 3.000 de lei va plăti nu mai puțin de 60 de lei băncii drept comision! Dacă suma este mai mare de 3.000 de lei, comisionul va fi de 1,3%.

De asemenea, se vor scumpi și transferurile intrabancare și interbancare în lei efectuate la ghișeul BCR, de la 8 lei pe tranzacție, la 15 lei pe tranzacție, chiar și între conturile proprii! Și tranzacțiile prin phone banking se scumpesc de aproape patru ori! Așadar, clienții care plătesc acum 4 lei, vor plăti nu mai puțin de 15 lei!

Comisionul de administrare a contului curent în lei crește la 4,5 lei pe lună. Acest comison nu va fi perceput pentru clienții fideli, care încasează venituri regulate, precum salariile și pensiile. Comisionul pentru contul curent standard în euro sau dolari crește de la 4,5 lei/lună, la 12,5 lei/lună. Ca și în cazul de mai sus, clienții fideli sunt scutiți de scumpire.

Clienții BCR nu vor mai putea folosi nici cardul după cum doresc! Numărul tranzacțiilor efectuate cu cardul pe Internet va fi limitat la 10 tranzacții pe zi, începând cu luna mai 2019, scrie adevărul.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri