News

BCR, veşti bune pentru clienţi. S-a lansat Casa Mea, platforma digitală pentru credite ipotecare

28.09.2019 | 18:26
BCR vesti bune pentru clienti Sa lansat Casa Mea platforma digitala pentru credite ipotecare

BCR se prezintă la început de toamnă cu veşti bune pentru clienţi. Alături de compania românească Qualitance au dezvoltat Casa Mea, prima platformă digitală din România pentru credite ipotecare. ”Casa Mea îți permite să iei credite ipotecare stând pe canapea”, a spus în cadrul unui eveniment de presă Ioan Iacob, managing partner în cadrul Qualitance, precizând faptul că până la lansarea acestui produs au fost necesare mii de iterații ale platformei.

BCR, veşti bune pentru clienţi

”Am făcut un pariu cu tehnologia. Anul trecut vorbeam despre George, primul banking intelligent, un adevărat ecosistem. Pariul nostru este să nu ne uităm doar la procesele simple ci să construim ceva care să simplifice viața clienților. Așa că ne-am dorit ca dosarul de credit imobiliar, acel vraf de hârtii cu care vii la bancă, să se ducă în online și să se întâmple la un click”, a declarant Dana Dima, vicepreşedinte Retail & Private Banking BCR.

De remarcat că dezvoltată de Banca Comercială Română, alături de Qualitance, Casa Mea este prima soluţie digitală pentru credite ipotecare care simplifică procesul de achiziţie a unei locuinţe. Practic, cine dorește un astfel de credit trebuie să știe că tot ce are de făcut e ă deschidă aplicația. Apoi, toate documentele pot fi încărcate online de client, direct în aplicaţie, de pe telefon sau calculator.

BCR, veşti bune pentru clienţi. BCR
BCR a „reinventat” creditul Casa Mea. Sursa foto – facebook

S-a lansat Casa Mea, platforma digitală pentru credite ipotecare

La un simplu calcul, s-a constatat că se reduce durata întregului proces cu cel puţin 50%. În plus, pe măsură ce etapele necesare aprobării creditului sunt finalizate, clienții primesc un push notification pe telefon, fiind la curent constant cu stadiul dosarului de credit. Poți alege între dobândă variabilă pe toata perioada de creditare sau dobândă fixă în primii 5 sau 10 ani și ulterior variabilă. Află informații complete despre dobânzi și comisioane.

Creditul se acordă pentru achiziția, construirea, reabilitarea, modernizarea, consolidarea sau extinderea unei locuințe, dar și pentru refinanțarea altor credite imobiliare sau ipotecare, fie că sunt la BCR sau la altă bancă. Suma minimă contractată este de 45.000 RON iar suma maximă pe care o poți obține este de până la 85% din valoarea investiției, pe un termen de maxim 30 de ani.

 

Tags: