News

Beat criță și cu permisul suspendat, la un pas să intre în mașina poliției. Cum s-a sfârșit aventura

Bărbat beat criță și cu permisul suspendat, la un pas să intre în mașina poliției
23.05.2021 | 15:56
Beat crita si cu permisul suspendat la un pas sa intre in masina politiei Cum sa sfarsit aventura
ADVERTISEMENT

Este povestea cât se poate de adevărată a unui individ din Izvoarele Sucevei. Acesta are acum probleme serioase cu legea după ce a fost prins conducând o mașină, deși era în stare de ebrietate și avea și permisul reținut.

Bărbatul a fost depistat în trafic după ce a trecut la mustață de o autospecială de poliție pe DJ 175. Totul s-a petrecut pe raza comunei Fundu Moldovei.

ADVERTISEMENT

Beat criță și cu permisul suspendat, la un pas să intre într-o mașină de poliție

Conform primelor informații, bărbatul are 47 de ani și nu mai avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Mai exact, în momentul în care au încercat să oprească un autovehicul marca VW Golf care circula haotic, polițiștii au văzut cum mașina se îndreaptă spre ei.

ADVERTISEMENT

În ultima clipă șoferul a reușit să evite impactul. Bărbatul de la volan nu avea asupra sa nici un act, motiv pentru care a fost nevoie să fie verificată baza de date a Poliției.

Culmea, autoturismul în care se afla în momentul în care l-au oprit oamenii legii avea ITP și RCA expirate.

ADVERTISEMENT

Ca să-și facă situaţia şi mai grea, bărbatul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest. Poliția Județeană a mai zis că, ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.

În cele din urmă, aici a fost de acord cu testarea cu aparatul alcooltest.

Aparatul a indicat o concentrație de 1,61 mg/l  alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care șoferului i s-au luat și două probe de sânge.

ADVERTISEMENT

Nu a mai durat mult până când bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Acesta va fi prezentat acum procurorului de caz pentru a se analiza posibilitatea dispunerii unei alte măsuri preventive

ADVERTISEMENT
Tags: