ADVERTISEMENT
News

Beatrice Mahler, sfat pentru a ține COVID-19 departe! „Curentul de care ne ferim, e bun acum”

Autor: Alexandru Năstase | 03.01.2021 | 22:05
Beatrice Mahler, sfat pentru a ține COVID-19 departe! „Curentul de care ne ferim, e bun acum”
Beatrice Mahler avertizează că au apărut cazuri severe de tuberculoză în rândul copiilor. Care este legătura cu pandemia de coronavirus foto: captură Digi24

Beatrice Mahler a oferit un sfat pentru a ține COVID-19 departe! Astfel, conform directorului Institutului Marius Nasta există o variantă prin care putem să ne ferim de coronavirus. Culmea, până acum obișnuiam să fugim de ea. 

ADVERTISEMENT

Concret, popularul curent care se face între o ușă și o fereastră deschise ajută din plin la ventilație și poate ține virusul departe

Medicul a precizat că cifrele din ultima perioadă nu sunt cele reale. Mahler recunoaște că ar mai fi și alți oameni bolnavi, dar care nu sunt înregistrați.

Beatrice Mahler, sfat pentru a ține coronavirusul departe!

„Realitatea nu este cea din cifrele oficiale dacă vorbim de numărul de îmbolnăviri. Se întâmplă din cauza testelor făcute acasă”, a zis aceasta la Digi 24.

ADVERTISEMENT

Chestionată despre noua tulpină a virusului, Mahler spune că masca de protecție trebuie să fie suficientă și în cazul formei din Marea Britanie.

„Din informațiile noastre masca trebuie să fie suficientă și pentru noua tulpină a coronaviruslui. Sărbătorile au adus o relaxare normală, dacă ne gândim că de 10 luni trăim în condiții anormale. Dar nu trebuie să renunțăm la măsurile de protecție de până acum”, a mai zis medicul.

„Putem avea persoane care nu dezvoltă simptome ale bolii și ele nu sunt testate și nu depistăm cazul pozitiv pentru că el nu s-a testat. Există și posibilitatea ca persoanele respective să aibă o imunitate bună, o imunitate de moment care să blocheze virusul.

ADVERTISEMENT

Sistemul imunitar nu este o constantă permanentă în viața noastră, el variază în funcție de stres, de alimentație. Prin urmare nu trebuie să ne bazăm pe imunitatea naturală, ci trebuie să găsim soluții.

Contează foarte mult și numărul de particule care ajung în organism. Este important ca la locul de muncă ferestrele să fie permanent deschise, ventilația să fie adecvată. Curentul de fereastră, ușa deschisă și de care ne ferim, în acest caz este o soluție eficientă de prevenție”, a mai adăugat Beatrice Mahler.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!