Life

Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon România, a anunțat sexul bebelușului: „Mi se pare ireal”

Beatrice Olaru este însărcinată în 20 de săptămâni și a dezvăluit în direct, în emisiunea Vorbește Lumea, sexul bebelușului. Ea mai are acasă o fetiță, în vârstă de 10 luni.
01.02.2022 | 13:59
Beatrice Olaru castigatoarea Exatlon Romania a anuntat sexul bebelusului Mi se pare ireal
ADVERTISEMENT

Beatrice Olaru se pregătește să aducă pe lume cel de-al doilea copil. Fosta câștigătoare Exatlon România mai are  fetiță, pe Ana Malvina, în vârstă de 10 luni.

Beatrice Olaru a dezvăluit sexul bebelușului în direct, în emisiunea Vorbește Lumea, unde a făcut mai multe declarații despre sarcină.

ADVERTISEMENT

Beatrice Olaru va avea un băiețel

Cunoscuta antrenoare de fitness se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Beatrice Olaru mai are o fetiță de numai 10 luni, însă și-a dorit foarte mult ca diferența de vârstă dintre copiii săi să nu fie mare.

Fosta concurentă de la Kanal D și soțul său, Alexandru, urmează să devină părinții unui băiețel, iar negocierile pentru numele micuțului sunt în toi.

ADVERTISEMENT

„E băiat. Ne-am dorit un băiețel. Am și făcut tehnic ce a trebuit. Ne-a spus doamna doctor ce trebuie făcut, am pus în practică și a ieșit.

Avem o listă de nume, dar nu ne-am hotărât la unul. Eu îmi doresc Alexandru, pentru că așa îl cheamă pe soțul meu, dar el nu e prea încântat de varianta asta. Eu pe ăsta îl simt, dar trebuie să negociem și să vedem.”, a declarat Beatrice Olaru.

ADVERTISEMENT

Beatrice Olaru: „Mi se pare ireal”

Beatrice Olaru este foarte încântată de faptul că o să fie mămică de băiețel. Spune că, de această dată, bebelușul se dezvoltă mai repede și se bucură de fiecare vizită la medic.

Cunoscuta antrenoare de fitness recunoaște, însă, că bucuria îi este umbrită de faptul că soțul său nu o poate însoți la vizitele medicale, din cauza restricțiilor împotriva răspândirii virusului Covid-19.

ADVERTISEMENT

„E un pic mai mare, burtica. A crescut mai repede decât la prima sarcină. Deci, când mă duc la ecografie, atât de rău îmi pare că e perioada asta nebună și că soțul nu poate să meargă! Cred că e cel mai mare regret, pentru că nu a fost nici la prima sarcină.

Când mă duc acolo, mă duc cu mari emoții. Aștept să aud inimioara că bate și că totul e bine. Când îl văd, așa, cum se mișcă și cum își pune mâinile peste cap și cum dă din piciorușe, mi se pare ireal. Mi se pare ireal că asta se întâmplă în pântecele mele.”, a povestit Beatrice Olaru.

Apropiații lui Beatrice Olaru au fost surprinși de anunțul celei de-a doua sarcini

Beatrice Olaru și soțul său și-au luat prietenii prin surprindere atunci când i-au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară. Aceștia le-au trimis apropiaților o fotografie, iar cei dragi au crezut, inițial, că este vorba despre o amintire de la prima sarcină.

„Recunosc că majoritatea au fost surprinși, deși știau că ne dorim un copil foarte repede. Mă întrebau dacă e de la Ana și vrem să retrăim un moment.”, a recunoscut fosta câștigătoare Exatlon România.

Însărcinată în 20 de săptămâni, Beatrice Olaru și soțul ei se pregătesc să se mute într-o casă nouă, acolo unde întreaga familie să beneficieze de mai mult spațiu. O ajută foarte mult faptul că Ana este un copil foarte înțelegător, care doarme, deja, singură în camera sa.

„Ne organizăm să ne mutăm în altă casă. Suntem în amenajare cu noua locuință. O să fie mai mare și o să ne permită să avem și mai multe ajutoare pentru momentul în care o să nasc. Ana deja doarme separat, din iulie. Doarme de la 19:00 și se trezește dimineața la 8:00.”, a adăugat Beatrice.

 

ADVERTISEMENT