Life

Beatrice Olaru, fostă câștigătoare Exatlon România, însărcinată: „Sunt de-a dreptul copleșită”

29.10.2020 | 16:28
Beatrice Olaru fosta castigatoare Exatlon Romania insarcinata Sunt dea dreptul coplesita
ADVERTISEMENT

Beatrice Olaru, fosta câștigătoare a reality-show-ului sportiv Exatlon de la Kanal D, a anunțat că a rămas însărcinată, iar peste câteva luni va aduce pe lume primul ei copil.

Sportiva este extrem de entuziasmată și se pregătește intens pentru momentul în care va naște, căci cu siguranță viața i se va schimba definitiv după ce își va ține în brațe bebelușul, așa cum se întâmplă cu majoritatea femeilor după ce devin mame.

ADVERTISEMENT

Vestea a fost dată chiar de ea în mediul online, iar minunea s-a produs la doar un an de la căsătoria ei cu Alexandru.

Beatrice Olaru va fi mamă pentru înâia oară

„În familia noastră este o bucurie nemărginită de când am primit o așa mare binecuvântare de la Dumnezeu, iar eu sunt de-a dreptul copleșită de minunea din viața noastră!

ADVERTISEMENT

Este cel mai frumos dar pe care l-am primit de la viață și cu lacrimi de fericire în ochi și multă emoție în suflet mulțumesc pentru tot ce trăiesc! Tăticiosule, te iubim!’, a scris Beatrice Olaru în spațiul virtual.

Betty de la Exatlon a făcut anunțul postând o fotografie cu burtica ei, îmbrăcată complet în alb, în natură. Burtica sportivei este deja destul de mare, semn că vedeta a vrut să se asigure că toate analizele au ieșit cum trebuie pentru a face anunțul.

ADVERTISEMENT

S-a căsătorit anul trecut

De altfel, multe dintre femei au această superstiție. Chiar dacă află devreme că sunt însărcinată, din motive de credințe personale, dar și din cauza medicale, aleg să facă acest anunț când se asigură că totul este în ordine și sarcina evoluează normal.

În urmă cu un an, fosta câștigătoare Exatlon România s-a căsătorit cu Alex, iar acel eveniment a fost unul dintre cele mai frumoase din toată viața ei.

ADVERTISEMENT

„Am atâtea emoții! Niciodată nu am mai simțit așa ceva! Abia aștept să trăiesc aceste clipe unice în viața unui om. Poate tocmai de aceea, am încercat să fac totul ca la carte. Nunta va avea o poveste a ei, în alb și verde, culorile pe care le-am ales intenționat. Este primăvară și verdele simbolizează, în opinia mea, tot ce este înmugurit.

Buchetul meu de mireasă va conține bujori boboci, deci va fi verde, tortul, care va avea cinci etaje, este tot în aceleași nuanțe, la fel și aranjamentele florale și de interior”, spunea acum un an Beatrice.

ADVERTISEMENT